Şehir Takımı Taraftarıysanız Karşılaştığınız 9 Durum

Eğer gurbette değilseniz stada gidip takımınızı desteklemek çok.kolaydır. Atkıyı takıp formayı giyip ister yürüyerek ister ulaşım araçlarıyla kısa zamanda stadyum da olursunuz ve bilet fiyatları 3 kulübe göre daha uygundur.

Ülkemiz futbolunda 3 kulüp diğer şehir takımlarına göre daha başarılıdır, Özellikle Trabzonspor ve (Son yıllarda olmak üzere)  Bursaspor lu değilseniz  sıradan bir lig maçı zaferi sizi çok sevindirir.

Takımınız zor olsa da olurda bir yıldız transferi yaparsa gelecek sezona umutla bakarsınız

Milli takımımız çoğunlukta 3 kulüp oyunlarından oluştuğu için, tuttuğunuz takımın oyuncusunu izleme şansınız pek yoktur.

Ligimizde şehir takımlarının şampiyon olması binde bir olcak işlerden biridir. Bu sizin en büyük hayallerinizden biridir.

Takımınız oldu da Avrupa Kupalarına katılmaya hak kazandıysa işte o zaman bambaşka bir heyecana girmişsinizdir. Başarısızlık sizi o kadar da üzmek sonuçta siz dar gelirli bir takımın taraftarı bir şehrin aşığısınızdır.

Not: Resimde sarı-kırmızılılar yazdığı için aklınıza Galatasaray gelmesin, bahsedilen Türkiye'nin en köklü kulüplerinden İzmir devi Göztepe 'dir.

Özellikle Fenerbahçe-Galatasaray derbisi olduğu ertesi günler sizin için çok sıkıcıdır. Derbi muhabbetleri sizi hep bayar 'Ben şehrimin takımını tutuyorum kardeşim banane ya'.

' O da ne ya' 'Kaçıncısınız siz?' 'Süper Ligte mi o takım?' gibi iğrenç tepkilere maruz kalırsınız..

Siz bir şehrin aşığısınızdır, sizin için önemli olan renklerdir, armadır.

Popüler İçerikler

Sonunda Bu da Oldu: Antalya'daki Bir Otelde Türk Müşteriden 120 Euro "Milliyet Farkı Ücreti" Alındı
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
YORUMLAR
04.09.2014

fevzi ali gürseller nerde kaldı o günler

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ