"Şefler Olağanüstü!" Acun Ilıcalı'dan Çok Konuşulacak MasterChef İtirafı!

Ekranların fırtınalar estiren yarışma programı MasterChef 6. sezonuyla ekranlara gelirken, Acun Ilıcalı sevilen yarışma hakkında açıklamalarda bulundu.

Candaş Tolga Işık'ın TV100'de yayınlanan Az Önce Konuştum programına katılan Ilıcalı, MasterChef'in Türkiye yolculuğunun nasıl başladığını anlatırken, jüri üyesi şefler hakkında da itiraflarda bulundu.

"Bizim ekibe MasterChef'i yapalım diyorum, ret yiyorum. Ya yapalım bunu, bizimkiler inanmadılar. Ben bütün kararlarımı ekiple beraber aldığım için ben de yapmadım o sene."

"İkinci seneye girdik. 'Ya MasterChef yapalım' dedim, Türkiye'de daha önce yapıldı, battı dediler. Ondan sonra bir daha istemediler. Bizim ekibe iki sene kabul ettiremedim."

"Üçüncü sene cinnet geçirdim. Bizim Uygar'la İhsan var. Bize prodüksiyon yapıyorlardı, 'Bizimkiler inanmıyor, bu programı siz yapıyorsunuz' dedim. Gittim dış yapımcıya verdim MasterChef'i."

"Başka bir yapımcı yaptı yani düşünsene. Ve MasterChef öyle hayatımıza girdi. Sonraki süreçte İrem'le Bilgin olaya girdi. Yani sana şöyle söyleyeyim, İrem'le Bilgin TV8'in bütün gidişatını bir kat daha yukarı taşıdılar."

"Biz evet kanal olarak ilk üçteydik, MasterChef başladığı dönemden beri yıllık ortalamada 1. gidiyorum prime timeda."

"Üç tane şef ortaya çıkardık ki ben gerçekten hani buradan açık yüreklilikle söylüyorum beraber çalıştığım en rahat, en huzur veren, mutlu eden birkaç insan saysam üç şefimi de sayarım. Olağanüstü performansları, her gece kilitliyorlar bizi ekrana."

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

MasterChef'teki Tartışmalarından Sonra Cemre'nin Kendisini Tehdit Ettiğini Söyleyen Tahsin Ortalığı Karıştırdı
Bölümden O Anları Kestiler: MasterChef All Star'da Eren'in Rakip Takıma Ettiği Küfür Yayında Duyuldu!

Popüler İçerikler

Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
YORUMLAR
28.10.2023

Acur, jüri olan şefler rezalet ötesi. Biri zaten emek hırsızı ve tatlı su kurnazı olan utanmazın teki. Yarışmada liyakat, adalet ve kalite yok. Tekirdağ çingenelerine ödül kazandırma programı oldu resmen. Kafa dağıtalım diye izliyoruz, sinir olup kapatıyoruz. Senin gibi televizyoncunun ben...

28.10.2023

Bence jüri sonraki sezonda komple değişmeli artık güvenilirlikleri sarsıldı. Zaten bir görevde bir insanı çok fazla tutmayacaksın bu hangi görev olursa olsun farketmez.

29.10.2023

TORPİLCİ ŞEFLERİN VERDİKLERİ YANLIŞ KARARLARIN SEBEBİ DE ORTAYA DÖKÜLMÜŞ OLDU BÖYLELİKLE....

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ