Şefkat Tepe'den Gündeme Oturan Peygamber Sahnesi

Samanyolu TV’de yayınlanan Şefkat Tepe'nin 136. bölümünde Hz. Muhammed'i ışık halesi şeklinde ekrana gelmesi tepkilere neden oldu

Gülen cemaati bünyesindeki yayınlardan Samanyolu TV'de yayınlanan 'Şefkat Tepe'nin 136.bölümde olay yaratan bir sahne yayınlandı. Hz. Muhammed'i bir ışık halesi halinde ekranda getirdi.

Söz konusu sahnede dizinin karekterleri salavat getirerek Hz.Muhammed'in yanlarına çağırdı. Kısa bir süre sonra Hz. Muhammed’in bir ışık halesi şeklinde yanlarına geldiği görüldü.

Radikal.com.tr'de yer alan habere göre bu sahne, gerek sosyal medyada gerekse yazılı ve görsel medyada çeşitli tepkilere neden oldu.

Hükümete yakınlığıyla bilinen gazeteler yayınlarında konuyu geniş bir şekilde ele alan eleştirilere ve haberlere yer verdi.

T24

Star gazetesi haberi “Korkunç istismar” başlığıyla sürmanşetine taşıdı

Yeni Şafak gazesi ise “Rezalet tepe” başlığını tercih etti

Popüler İçerikler

Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
Önceki Şampiyonları Bilen Ünlü Astrolog Meral Güven Şampiyon Olacak Futbol Takımını Açıkladı
"Seçimi Murat Kurum Kazanacak" Diyen Astrolog Nuray Sayarı Kendisine Yanlış Doğum Bilgisi Verildiğini Söyledi
YORUMLAR
12.02.2014

Başbakanın yalakası millet vekili (!) "Allah'ın vasıfları Başbakanda var" derse, cemaat te Gülen'i Peygamber yapmaları kaçınılmazdır...

Pasif Kullanıcı
12.02.2014

İyi oldu. Eskiden bu kanalın ibretlik(!) dizilerini izleyenlere ne kadar tehlikeli şeyler izlediklerini anlatamıyordum. Halen daha güvenip kendilerini takip eden insanlara; kendi elleriyle "aslında biz holdingiz, dinimiz imanımız para" mesajı vermiş oluyorlar ki bu da naçizane şahsımın ekmeğine yağ sürüyor :). Ey insanlar! Bugün 1 insanı dahi zaman gazetesi ve stv gibi yayın organlarından uzaklaştırabilirsek ne mutlu bize.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ