Onedio Logo

Sedefnur, Polis Sevgilisi Uyuşturucu Kullandığı İçin Evlenmek İstememiş

Kapak Görseli

Kocaeli'de, polis memuru erkek arkadaşıyla misafirliğe gittiği 7’nci kattaki evde balkondan düşen üniversiteli Sedefnur Çağlar'ın (23) tedavisi yoğun bakımda devam ederken, arkadaşlarının ifadeleri ortaya çıktı. Arkadaşları, Sedefnur'un, kendisiyle evlenmek isteyen Ahmet Ata’nın bu teklifini uyuşturucu kullanması nedeniyle kabul etmediğini söyledi. Sedefnur'un, incelenen günlüğünde ise Ahmet Ata'nın kendisini değersiz hissettirdiğini, bu nedenle mutsuz ve yalnız olduğunu yazdığı ortaya çıktı.

null Görseli

Olay, pazar günü Körfez ilçesi Yavuz Sultan Selim Mahallesi'ndeki sitede meydana geldi. Kocaeli Üniversitesi Mimarlık Fakültesi son sınıf öğrencisi Sedefnur Çağlar, polis memuru olan erkek arkadaşı Ahmet Ata ile polis memuru O.Ç.'nin evine misafirliğe gitti. 

Burada 2 polis memuru ve E.Ş. isimli kadın ile alkol alan Sedefnur Çağlar, sabah saatlerinde 7'nci kattaki dairenin balkonundan düştü. Ağır yaralanan Sedefnur, ambulansla Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Ata, O.Ç. ve E.Ş. ise gözaltına alındı. E.Ş., emniyetteki ifadesinin ardından, O.Ç. ise savcılıkta ifadesinden sonra serbest bırakıldı. Ahmet Ata ise 'kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Alınan numunelerde uyuşturucu kullandığı belirlenen Ahmet Ata, ifadesinde, Sedefnur Çağlar ile 2 yıl önce tanıştıklarını, bu süreçte kız arkadaşının 2 kez intihar girişiminde bulunduğunu, polis arkadaşlarının evinde alkol alıp eğlendiklerini belirterek, kendisinin uyurken Sedefnur'un cep telefonuna baktığını ve kendisini aldattığını anlayınca tepki gösterdiğini söyledi. Ahmet Ata, Sedefnur'un 'Nasıl böyle bir şey yaparsın?' diyerek göğsüne ve omuzlarına vurduğunu, kendisinin tepki vermediğini sonra hızlıca balkona giderek, aşağı atladığını öne sürdü.

Ahmet Ata'nın öfke kontrolü problemleri varmış

Ahmet Ata'nın öfke kontrolü problemleri varmış Görseli

Entübe edilen Sedefnur'un yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam ederken, soruşturma kapsamında arkadaşlarının da ifadeleri alındı. Arkadaşları, Ahmet Ata'nın Sedefnur ile evlenmek istediğini ve sık sık bunu dile getirdiğini belirterek, Sedefnur'un da Ata'nın uyuşturucu kullanması nedeniyle evlenmek istemediğini söyledi. Ayrıca Ahmet Ata'nın öfke kontrolü sorunu yaşadığını, çiftin evlilik konusunda da sık sık tartıştıklarını dile getirdi. 

Öte yandan polis, Sedefnur'un evinde bulunan günlüğünü incelenmek üzere kriminal laboratuvara gönderdi. 70 sayfalık günlüğün genelinde Sedefnur'un, karamsar tablo çizdiği belirtilirken, alacağı kararlarla ailesini üzmek istemediğini ve annesini çok sevdiğini yazdığı öğrenildi. Sedefnur'un, Ahmet Ata'nın kendisini değersiz hissettirdiğini, bu nedenle mutsuz ve yalnız olduğunu yazdığı da ortaya çıktı. Sedefnur'un ayrıca bir miktar kredi çektiği ve bu parayı Ahmet Ata'ya vermiş olabileceği ihtimali üzerinde durulduğu öğrenildi. 

Sedefnur’un düştüğü yerin yaklaşık 5 metre uzağında bulunan cep telefonu ve polis memuru Ahmet Ata’nın cep telefonu da incelemeye alındı. Soruşturma devam ediyor.

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Gizlice Başka İlçede Gömüldü: Eşi ve 2 Çocuğunu Yangında Öldüren İtfaiye Eri Cezaevinde Ölmüştü
Gizlice Başka İlçede Gömüldü: Eşi ve 2 Çocuğunu Yangında Öldüren İtfaiye Eri Cezaevinde Ölmüştü
Murat Övüç’ten Hayranına Büyük Ayıp: El Emeği Çiçeğini Sahne Ortasında Yere Fırlattı!
Murat Övüç’ten Hayranına Büyük Ayıp: El Emeği Çiçeğini Sahne Ortasında Yere Fırlattı!
Arda Turan'ın Ukraynalı Muhabirle Göz Temassız Röportajı Goygoycuların Diline Fena Düştü!
Arda Turan'ın Ukraynalı Muhabirle Göz Temassız Röportajı Goygoycuların Diline Fena Düştü!
YORUMLAR
14.01.2022

arabanın içinde verdiği poza bile 10 sene yatarı var

mesela aleyna çakırın katıili de bu bıyıklı kişilerin mensubu olduğu partiye ait. en yakın örnek bunu verebilirim. maharet bıyıkta değil. zihniyette.

14.01.2022

Biyiktan belli

14.01.2022

Birşey söylersem başım belaya girecek.. Birşey söylersem başım belaya girecek.. Birşey söylersem başım belaya girecek..

15.01.2022

başınız belada lütfen en yakın karakola gidip kendiniz teslim olunuz.

TÜM YORUMLARI OKU (17)