'Sedat Peker'le 2 Kez Yan Yana Geldim' Diyen Süleyman Özışık'ın Peker'den Gelen Hediyeye Teşekkür Ettiği Anlar

'Sedat Peker'le sadece iki kez yan yana geldim, ben de bildiklerimi anlatacağım' diyen Süleyman Özışık'ın yeni bir görüntüsü sosyal medyaya düştü.

Süleyman Özışık o görüntülerde, Sedat Peker'e hediyesi için teşekkür ediyor.

Kaynak: @emreolurr

Düğün hediyesini alıp Peker'e video ile teşekkür eden Özışık'ın o anları...

Kaynak: @emreolurr

Popüler İçerikler

Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
YORUMLAR
13.06.2021

ulan yalaka ...seni az izlemedik tv de ...aptalca yorumlarinla...yalamalarinla ve igrenc gulmelerinle...tek tek ifsa olacaksiniz!!! beter olun!!! bi sekilde bu devran donecek!!!

13.06.2021

Amına goduğumun yalakası

15.06.2021

Ben asıl gelin Hanıma uyuz oldum.Neredeyse gerdek gecesini PEKER'le geçirmek ister gibi bir hali pür melali var.Yanindaki GAVAT'lar da kendi elleriyle zifafa sokacaklar nerdeyse.Hatta daha da ileri gidebilirler gibime geliyor.Bunlara böyle hediye veren AGABABALARINA neler vermiştir hesaplayın.Peker'in çantayla para bıraktım arabasına derken heralde bond çanta değil-dir.Olsa bile en az 15-20milyon $.Düsunsenize onlarca seçim oldu.Bunun gibi onlarcası çanta bıraksa ohooo 17-25 Aralıkta ki ayakkabı kutularının nasıl dolduğu belli.KÜP o kadar dolmuş ki nereye koyacaklarını şaşırmışlar.Hatirlasaniza daha 7 -8 yıl oldu ayakkabı kutusuyla verdiklerini adliyede devasa valizlerle hem de faiziyle cezasıyla geri aldılar.NE KADAR CALARSANIZ CALIN NE KADAR SATARSANİZ SATIN BU VATANI YINE DE BİTİREMEYECEKSİNİZ.O ÇALDIKLARINIZİ DA YIYEMEYECEKSINIZ.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ