Sedat Peker Kıbrıslı Siyasileri Hedef Aldı: 'Arşiv Bana Geçti, Sizi de Rezil Edeceğim'

Suç örgütü lideri Sedat Peker, KKTC'de üst düzey istifayla sonuçlanan kaset iddiaları olarak yaptığı paylaşımda, 'Arşiv bana geçti, siz kaşındınız. Sizi de rezil edeceğim' diyerek Kıbrıslı siyasileri hedefine aldı.

Peker, paylaşımında 'Kıbrıslı siyasiler; uyuşturucu baronlarıyla, yasadışı bahisçilerle birlik olup Türkiye’de bana karşı kurulan komploya destek verirsiniz he. Hepiniz yandınız. Arşiv bana geçti. Siz kaşındınız. Sizi de rezil edeceğim. Utanma duygusu olan, istifa edip gitsin.' ifadesini kullandı.

Peker'in paylaşımı 📌

'Şantaj' tartışmasında neler yaşandı?

KKTC'de Hükümeti İstifa Etti
KKTC Başbakanı Saner'den 'Şantaj' Açıklaması: 'Kurgulanan Bir Video İle İtibar Suikastı'

Popüler İçerikler

Real Madrid'de İstediği Şansı Bulamayan Arda Güler'in Morali Çok Bozuk!
Dilan Polat Herkesin Merak Ettiği "Görgüsüz Paylaşımlar Devam Edecek mi?" Sorusuna İlk Kez Yanıt Verdi
Kocasının Geceleri Annesi ile Yattığını Söyleyen Kadından Esra Ezmeci'ye Tuhaf Soru!
YORUMLAR
20.10.2021

''Türkiye’de her şey olabilirsiniz.Ama rezil olamazsınız.'' diye bir söz var doğru.Kıbrıslı siyasetçiler de pislikleri ortaya çıkarsa Türkiye'ye gelebilir hatta burada siyaset yapabilirler belki.2 dini 2 de milliyetçi sloganla seçmenlerini kandırıp kirli işlerine aynen devam ederler ! Çünkü tam olarak bu oldu ortaya saçılan pisliklerden sonra...

21.10.2021

Sen hiçbir şey yapamazsın Sedat Peker. O kadar atıp tuttun, kanıtların nerede ? Bu saatten sonra halkın önüne ne sunarsan sun, geçmiş olsun.

21.10.2021

Reis sal artık bence yav :) Erdoğan’la bi sonraki videoda görüşeceğini söyleyip vitesi 5’ten boşa çektiğinden beri tüm güveni kaybettin. Tiktok’a başla bak hazır takipçilerin de var biraz. Müzikli vs video yapıştır 3-5. Güzel para yaparsın. Veya Dubai günlükleri diye youtube’a vlog çek.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ