Sedat Peker, İzmir'de HDP'ye Yönelik Saldırıyla İlgili Konuştu: 'Çok Büyük Bir Oyun Kurgulanıyor'

Suç örgütü lideri Sedat Peker, İzmir'de HDP'ye yönelik saldırının ardından yaptığı paylaşımda, büyük bir oyunun kurgulandığını ve daha büyük şeyler yaşanacağını söyledi. 

Bir süredir çektiği videolarda ortaya attığı önemli iddialarla gündeme gelen suç örgütü lideri Sedat Peker, HDP İzmir İl Başkanlığı'na düzenlenen saldırının ardından yeni paylaşımlar yaptı.

Peker, olayla ilgili olarak 'Provokasyon amaçlı saldırının çok daha büyüklerini ne yazık ki önümüzdeki zamanlarda yaşayacağız' değerlendirmesini yaptı.

Sedat Peker'in paylaşımları 📌

Popüler İçerikler

Önceki Şampiyonları Bilen Ünlü Astrolog Meral Güven Şampiyon Olacak Futbol Takımını Açıkladı
Demet Akalın 5 Bin TL Ödeyen Kiracısının Üstüne Bir de Misilleme Yaptığını Görünce Sinirlerine Hakim Olamadı
Yeşilçam'ın Güzellik Abidesi Oyuncuları Genç Halleriyle Günümüzde Yaşasaydı Nasıl Görünürlerdi?
YORUMLAR
17.06.2021

Artık din propaganda'sı tutmuyor. Bu ülke'deki kürt alerjisini kullanacak tabi ki. Hassas bir konu. Fazlasıyla da etkili bir konu aynı zaman da. Bu ülke'de, sol kesim de dahil, kürt alerjisi var arkadaşlar. Kürt diyince tüyleri diken diken olan, ulusalcı arkadaşlarım var. Yıllardır korktuğum da bu benim. Bu hassas konuya, hükümetin parmak sokması. Bu konuyu kaşıdığı an, Millet ittifakını dağıtabilir. Gözünüzü seveyim yemeyin şu yemi. Türk, Kürt kardeştir. Kürt'de, Türk'de faşist olabilir. Siz olmayın.

17.06.2021

Din propagandasının tutması için o propagandaya kananların karınlarının tok olması lazım, alayı şimdi açlıktan kuru ekmeğe muhtaç hale geldi. Çünkü sonunda (nihayet) dinin karın doyurmadığını anladılar! Şimdi sırada son kozları kadlı, PKK'yı kullanarak HDP'yi hedef gösterip oy toplama. Bunu yiyecek olan o kadar çok salak var ki bu ülkede. HDP'nin AKP'den tek küçük farkı olmayan, ikisinin de çıkarları gereği kirli işler yapan kirli bir siyasi parti olduğunu anlamıyorlar! HDP dağa mı çıkmış, eline silah mı almış, insan mı öldürmüş? HDP çıkarları gereği PKK'yı savunuyor, AKP ise çıkarları gereği HDP'yi kapatmayarak hem oy propagandası yapıyor hem de seçimle kazanamadığı belediyelere kayyum arayarak ele geçiriyor!

Pasif Kullanıcı
17.06.2021

%100 doğru söylüyor. Alevilere saramadılar .Kürtlere saldırıyorlar.

17.06.2021

Peki karışıklık oldu 2 . Gezi eylemleri başladı varsayalım gene de kazanmazlar

17.06.2021

bunlar hep seçim kurtarma operasyonları. daha önce de oldu. zaman daraldıkça aynı şeyler tekrar edecek. umarım daha geniş çaplı terör saldırıları, patlamalar vs olmaz

TÜM YORUMLARI OKU (24)