Sedat Peker'in Ailesi ve Özel Hayatıyla İlgili Bilinmeyenlere Dair Detayların Kısa Bir Özeti

Oğlunun Diriliş dizisinde oynadığını şu an öğrendim.

Sedat Peker, YouTube'da yaptığı açıklamalarla son günlerde gündem oldu. Peker'in videolarında anlattığı içeriklerin dışında ailesi de birçok kişi tarafından merak uyandırdı.

Sedat Peker'in özel hayatına dair detayları kısaca özetleyelim. İlk evliliğine dair çok fazla detay bulunmayan Peker, eşinden 2001 yılında boşanmış.

Ardından avukatı Özge Yılmaz ile birlikteliği başlamış. Ancak bu evliliğin sansasyonel olmasının birçok sebebi var.

Haber kaynaklarına göre Sedat Peker Kandıra Cezaevinde hapis yatarken Özge Yılmaz, kendisini ziyarete gidiyor. 2008 yılında yaşanan bu olayda Özge Yılmaz'ın hamile olduğu, ve ikilinin cezaevinde birlikte olduğu anlaşılıyor.

Daha sonra Peker çifti cezaevinde nikah kıyıyorlar. Bu birliktelikten ilk çocukları Boğaçhan Talha Peker dünyaya geliyor

Sedat Peker ile Özge Peker, 2015 yılında Esma Sultan Yalısı'nda birçok ünlü ismin ve siyasinin davetli olduğu bir düğünle evleniyor. Hatta çiftin davetiyesini Demet Akalın şu notla paylaşmıştı.

'Reisimiz sevgili Sedat Peker ile dünya güzeli zarif eşi, güzel kalpli arkadaşımın davetiyesine bayıldım. Bir ömür boyu mutluluklar'

Sedat Peker bir röportajında eşinin kendisine olan düşkünlüğünü şu şekilde anlatmış. Silivri Cezavinde yatarken kardan yolların kapandığı bir gün gardiyanlar kendisine "boşuna bekleme, bugün seni kimse ziyarete gelmez" demiş.

Sedat Peker ise görüşe çıkıp beklemek istediğini söylüyor. 10 dakika sonra eşi Özge'nin ziyarete geldiğini gören gardiyanlar şaşırıyor ve Peker şu şekilde açıklama yapıyor.

'Cezaevi için özgür insanlar orası cehennem diyorlar ya eşim 10 senedir her gün bu cehenneme geliyor. Ancak ben şundan bile eminim ki bırakın cezaevini ben gerçek cehenneme bir gün gidersem eşimin sorgusuz olarak her ne pahasına olursa olsun oraya bile geleceğini biliyorum.'

Bu arada çiftin oğulları Boğaçhan Talha, Diriliş dizisinde oynamış ve Altan Tan tarafından konunun araştırılması gerektiği gündemiyle konu Meclis'e taşınmıştı.

Çiftin şu an iki kızı ve bir de oğlu var. Instagram'ı aktif olarak kullanan Özge Peker, takipçileriyle ürün linkleri paylaşıyor.

Özge Peker'in kendi Instagram hesabından paylaştığı şu video ise sosyal medyada bugün gündem oldu.

Popüler İçerikler

Araları Kötüydü: Survivor'a Giden Demet Akalın, Aleyna Kalaycıoğlu Hakkında Konuştu!
Mustafa Keser Genç Şarkıcıların Saygısız Tavırlarından Rahatsız: "Enselerine Sille Çekmek İstiyorum''
Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
YORUMLAR
13.05.2021

Tamam iyi hoşta yani ne oldu bu paylaşımla ne anlatılmak istendi ne anlamamız gerekiyor...

13.05.2021

Şimdi de Sedat peker güzellemesi mi? Bize ne adamın hayatından.

14.05.2021

Bi icerik paylaşılmış merak eden açıp okur etmeyen girmez buraya yorunlara ee ne yapalim demenin amaci ne musat bi yeriniz varsa sokun mu denmesi lazim D

13.05.2021

Bence Kırmızı Oda da oynasın. Halkın sempatisini kazandı kazanacak çünkü. Boşa gitmesin! Finalde de akademisyen kanıyla duş alsın

TÜM YORUMLARI OKU (10)