Sedat Peker'in Açıklamaları Sonrası Suskunluğunu Koruyan Muhalefet de Tepkilerden Nasibini Aldı

Sedat Peker'in bir haftadır yayınladığı videoların ardından muhalefet partilerinin sessizliği bir kere daha sosyal medyada tepkilere neden oldu. 

İddiaların hakkında herhangi bir suç duyurusunda bulunulmamış olmasının ardından Twitter kullanıcıları muhalefet partilerine de tepki göstermeye başladı. 

CHP Grup Başkanvekili Twitter'dan 'Allah sonumuzu hayreylesin' paylaşımında bulundu.

Özkoç'un kullandığı ifadelere pek çok kullanıcı tepki gösterdi.

Diğer yandan muhalefetin sessizliği de büyük tepkilere neden oldu. Bazı yorumları sizler için derledik 👇

Popüler İçerikler

Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
YORUMLAR
23.05.2021

ortalıkta ne hakim kalmış ne savcı ne polis ne de bişey. muhalefet napsın aq. kimi kime şikayet etsin? meclisin hükmü mü kaldı? soru önergesi getiriyosun, şu konu araştırılsın diyosun akp ve mhp oylarıyla reddediliyo. dava açsan zaten aynı gün kapanır. üstüne bir de sana dava açıp, seni kötüleyip, medyada alay konusu edip rezil etme çabasına giriyolar. herşeyi ellerine verdik, hep beraber yaptık bunu. şimdi öylece bekliyoruz, neyi? seçimi. o da işte 2 yıl sonra. o zamana kadar hayatta kalırsak oy verip göndericez. bu bekleme sürecinde de herkes takkesini önüne koyup düşünsün. ne yaparsak bir daha bu başımıza gelmez diye düşünsün. varsa benim bi fikrim var bu işi şak diye çözerim diyen buyursun yazsın bekliyorum.

27.05.2021

abi adamlarda yaratıcılık yok, hani cehaletten yakındı ya eskiden insanlar bunlar cahil olmuş savcıya polise gerek yok dusunemedikten sonra, uretemiyorlar zaten başa gelseler yonetemeyecekler, sağlam muhalefet olsa zaten iktidar olur ilk secimde

23.05.2021

muhalefet ne yapsın? Meclis sanki aşırı aktif gibi konuşmayın. Verdiniz her şeyi tek bir kişinin eline işiniz allaha kaldı tabi. Kılıçdaroğlu milyon tane şey açıklamıştır bugune kadar tazminat ödemekten başka ne geçti eline. Sanki ülkede chpnin bir şeyleri değiştirebileceği kurum var da yapmıyor

23.05.2021

Oturduğunuz yerden twit atmak kolay tabi. Yıllardır en iyi yaptığınız şey ne de olsa, siz vatandaş olarak görevinizi yaptınız mı ki muhalefeti işini yapmamakla suçluyorsunuz? Bir kez olsun sosyal medyadan twit atmak dışında gerçek anlamda sesinizi yükseltiniz mi? Gazete, tv iktidarın elinde, yani kanallara konuşamıyor, gazeteler desen karalama yapmaktan başka bir şey yazmıyor, halkla derdini anlatmak istiyor iktidarın provokatörleri izin vermiyor, meclise yasa sunuyor AKP ve MHP bir kez olsun hiç bir önergeyi kabul etmiyor. Savcılar desen hepsi iktidarın adamı, suç duyurusunda bulunulsa bile soruşturmaya bile izin vermiyor. Şimdi tüm bunlar göz önünde bulundurulduğunda, sözde muhalefet tarafında olup da muhlefeti kınayan süper zeki arkadaşlar, sizce bu muhalefet ne yapmalı?

TÜM YORUMLARI OKU (30)