Sedat Peker’den Yeldana Kaharman İddiası: 'AKP Milletvekili Ağar Tecavüz Etti, Ertesi Gün Ölü Bulundu...'

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesi’nin “organize suç örgütü” operasyonu kapsamında “elebaşı” olarak aranan ve yurt dışında bulunan Sedat Peker, ikinci bir video yayınladı.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

“Bu anlattıklarımın tek bir tanesi dahi yalan çıkarsa bu parmağımı keseceğim. Size söz veriyorum” diyen Peker, şu ifadeleri kullandı👇

Ne olmuştu?

Elazığ’da yaşayan 21 yaşındaki Kazakistanlı Yeldana Kaharman isimli kadın, evde şüpheli şekilde yaşamını yitirmiş olarak bulunmuştu. Vücudunda darp ya da kesik izi bulunmayan 21 yaşındaki Kaharman'ın intihar ettiği iddia edilmiş, ölümün Ağar ile ilişkisi olduğu iddiaları ortaya atılmıştı.  İstanbul 5. Sulh Ceza Hakimliği konuyla ilgili haberlere erişim engeli getirmişti.

Popüler İçerikler

Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
YORUMLAR
06.05.2021

Bütün konuşmasını küfür ede ede dinledim. Aklıma ilk gelen “ ulan bütün bunları biliyordun da neden ses etmedin” öyle ya hakkaniyetli mafyasın! Saf dışı edilmeseydin o kızcağızın adını dahi anmazdın! Hadi şimdi ne haliniz varsa görün

06.05.2021

Bir an Nadira Kadirova ile karıştırdım, o kadar çok ki pislikleri

06.05.2021

Evet bir an böyle bi olay vardı ama isim farklı biliyodum dedim o kızın hakkı ne zaman aranacak çok üzücü gerçekten

06.05.2021

Eeee dediklerim olmaya başladı yolu gören birbirini satmaya karar verdi.Bir de seçim kaybedilirse siz düşünün kimler nelerin itirafçısı olacak.

TÜM YORUMLARI OKU (32)