Sedat Peker'den Yangın Paylaşımı: 'HDP’lileri Suçlamak Hangi Akla Hizmet?'

Organize suç örgütü lideri olmakla suçlanan Sedat Peker, orman yangınları ile ilgili paylaşımlarında sağduyu çağrısı yaptı.

Peker, ülkenin çok sayıda noktasında devam eden yangınlara ilişkin yaptığı paylaşımlarda, HDP'lilerin suçlanmasına tepki gösterdi. 

Peker, iç savaş çıkartılmaya çalışıldığı iddiasını yinelerken 'Tekrar tekrar söylüyorum, iç savaş çıkartma gayesinde olanlar ve bu amacı taşıyanlara bilip ya da bilmeden hizmet edenler şunu sakın unutmayın, belki bugün olmasa da bir gün bunun bedelini mutlaka ödeyeceksiniz' ifadesini kullandı.

Peker'in paylaşımları şöyle 👇

Popüler İçerikler

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
Fabrikada Grup Seks Skandalı: 4 İşçi Kovuldu!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
30.07.2021

Dünyada tek yanıcı özelliği olan madde benzin değildir. Hele ki pandemi döneminde yanıcı maddeye kolay ulaşmak işten bile değil. Bir kutu sprey dezenfektan bile yeterli olur. Sen itlik yapmak iste yeter ki yaparsın. Bu bir terör saldırısıdır KI-VIR-MA-YIN

Pasif Kullanıcı
31.07.2021

Teröristler ormanları saklanma yeri olarak tercih etmezler. Yaya ve zırhlı araçların giremeyeceği ve ulaşımı zor yerden yüksek eğimli mekanları tercih ederler. Bu bir askeri doktrindir hem gelecek bir müdahale ekibine coğrafi olarak avantaj sağlayabilmek içindir. Çünkü aradaki kot farkı alta kalan askerin daha zor saklanmasına neden olur. Hem de asker oraya ulaşırken daha fazla enerji tüketeceği için yorgun olur.

30.07.2021

pkk'lı olsun veya olmasın yangın çıkmasına sebebiyet verenler varsa bunlar teröristtir. Kundaklama olabileceği gibi hava şartlarından oluşması da muhtemel. illa ki benzin olmasına da gerek yok 1 kibrit bile yeter bu sıcaklarda yangın çıkartmak için. asıl sorulması gereken bu yangınlara karşı ne kadar etkili müdahale edebiliyoruz ? canla başla çalışan emekçiler hariç.

30.07.2021

Güney kıyı şeridinde bütün yollar ana yoldur, ekmek almaya bile gittiğimde iki kez çevirmeye girdiğimi, GBT'me bakıldığını bilirim. 60'dan fazla yangın ve neredeyse hiç fail yok! Şimdi hükümet yalakalarına sözüm; hiç kıvırmayın, bu bilgiler direkt içeriden geliyor ve doğru olduğunu da biliyorsunuz. Sahibiniz iç savaşa oynuyor bunu da biliyorsunuz, oranız buranız ayrı oynamasın, şu an ne olur ne biter bilinmez ama önünde sonunda bunun bedelini çok ağır ödersiniz. Yorumlarda "İlla benzin mi olması gerek?" diyen "Sherlock Holmes" türevleri, "Gerekirse Suriye'ye dört adam gönderirim. Türkiye'ye 8 füze attırıp savaş gerekçesi üretirim" diyen adamlar, yangın mı çıkartamayacak? Hadi terörist yaktı nerede failler? Ayak yapmayın siz de dahil hepimiz gerçeği biliyoruz.

31.07.2021

Burda zaten bir anda bir çok noktada yangın çıkması şüphe uyandırıyor ve teror olayından şüpheleniliyor ve kimse hdp demiyor pkk üzerine haberler yapılıyor ve bununla alakalı da bir çok pkk teröristin açıklaması var orman yakın zor zamanlarda diye Ama nasıl oluyorsa sado cıkıyor diyor ki bu iş kendiliginden olmuştur orman yakmak cok zor iş oyle kimse yakamaz pkk bunu yapmamıştır hdp de bizim muhalefet ortagımız onla kavga edip hükümeti güçlendirmeyelim pkk bile yaptı ise suçu hükümete atalım

TÜM YORUMLARI OKU (24)