Türkiye'nin gelmiş geçmiş en büyük mafya babaları arasında yer alan Mehmet Nabi İnciler'i ve Filiz Akın'ı neden bıçaklattığını sizler için araştırdık.
Türkiye'nin gelmiş geçmiş en büyük mafya babaları arasında yer alan Mehmet Nabi İnciler'i ve Filiz Akın'ı neden bıçaklattığını sizler için araştırdık.
İnciler, yapmış olduğu bir röportajda on iki yaşına kadar sokaklarda simit sattığını hatta simitleri satamayınca geceleri bir caminin deposunda bulunan tabutun içinde uyuduğunu söylemiştir. Yine aynı röportajında, on iki yaşına kadar ayakkabısının olmadığını dile getirmiştir.
Erkek olanın ismi ''Jr'', dişi olanın ismi ise ''Sue Allen'' imiş.
Ancak genç yapılan tüm soruşturmalarda olayı tamamen kendi isteğiyle yaptığını belirtmiştir.
gidip bir gereksizi "mafya babası" adı altında yüceltmeniz yetmiyor gibi her gün kadına şiddete hayır derken tutup da bı kadına zarar veren adi bir varlığın reklamını yapiyorsunuz Allah bu onedio editörlerine akıl versin başka bişe demiyorum
Off harbi bıktık artık nerde çakal çukal kaba kuvvet seven adam var ülkenin gündeminde o oluyor. Kim bunlar allah aşkına yok mu bilim milim ülkemize hayrı dokunmuş beyefendi hanımefendi çağdaş insanlar onları haber yapın
Üniversitedeyken bizim bölümün müteahhidinin bu olduğunu öğrenmiştik o zaman deprem korkusuyla binaların depreme dayanıklılık etütleri yapılıyordu gelen mühendislere bina dayanır mı diye sormuştuk onlarda depremden korkmanıza gerek yok adam öyle dandik bina yapmış ki depreme gerek kalmadan kendi yıkılır demişlerdi.