Sedat Peker'den Athena Grubunu Hedef Alan Nevzat Tarhan'a 'Delisin'

İlgili içerik👇

Athena'ya 'Yunan İsimli Şarkıcı' Diyen Nevzat Tarhan, Gökhan Özoğuz Kendisine Yanıt Verince Tweet'i Sildi!

Suç örgütü lideri Sedat Peker’in son hedefi Rektör Nevzat Tarhan oldu.

‘Deli Çavuş’ hesabından paylaşım yapan Peker şu ifadeleri kullandı:

“Ulan deli nevzat (tarhan) SADAT’la yaptığın çalışmalardan biraz vakit bulunca (daha doğrusu senle uğraşmaya biraz ara verince) gençlere sarmışsın. Uyku uyuyamadığım için beni seninle tanıştıran arkadaşıma senin yanından ayrıldıktan sonra demiştim ki ‘Oğlum bu adam orijinal deli. Bunu nasıl Prof. yapmışlar? Konuşması deliye benziyor (vallahi deli billahi deli)’.

'Bak deli Nevzat'

Bak deli nevzat benim cennetmekan hocaların hocası Adnan Ziyalar Hocayla çok sohbetim var. Video çekmeye başlayınca 40 yaşından genç kardeşlerime ve de bizim ekibe (yani ihtiyarlara) anlatacağım. Gerçi çok büyük megalomanlık olacak. Ancak ben rahmetli Adnan Ziyalar Hocanın yalancısı olurum.

'Lan deli nevzat mitoloji denen şeyi bilir misin?'

Popüler İçerikler

Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
Mert Demir'in Ateşine Düşen Düşene: Yılmaz Morgül ve Selen Görgüzel'den Sonra Hatice de Kendini Parçaladı!
Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
YORUMLAR

Deli falan değil. Biraz önce Instagraminda onlarca gonderisini inceledim. Toplumu yozlastirsin diye özellikle görevlendirilmis. Ben bunakligindan sanıyordum ama en yakın konu 30 Ağustos için sadece Malazgirt zaferinden bahsetmiş BÜYÜK TAARRUZ, ATATÜRK ve SILAH ARKADASLARINDAN zerre bahsetmemiş. Alpaslan Komutan bile bugün hayatta olsaydı suratıniza atını isetirdi.

31.08.2022

Zaferin asıl kahramanı fedakar, canını hiçe sayan mehmetçiktir. Bu başarıyı türk halkına ve askerine sadaka olarak kemik atar gibi atıyorsunuz. Siz sadece Atatürk'ün sırtına çıkmış, üzerinden prim yapmaya çalışan sahte Atatürkçülersiziniz. Madem o kadar Atatürkçüydünüz İsmet İnönü zamanında heykellerini kaldırıp, paradan resimlerini niye sildiniz. Bugün de olsa, Atatürk mezarından kalksa, az koşa koşa gider boğazına sarılıp mezara tekrar sokarsınız.

30.08.2022

Hayır bi' de adamların soyadı Özoğuz, "premium" Türkler resmen.. :D

01.09.2022

Ahmet Türk ün soyadı da net bi şekilde Türk ama kendisi kürt

30.08.2022

Bu adamın tek derdi üniversitesi, kurduğu poliklinikler düzeni ayakta kalsın diye devrin askeri olmak, yani her fırsatta AKP yalakalığı yapmak. Oğlunu, ailesini araştırın hatta bu delinin günlük yaşamına bakın AKP ile uzaktan yakından alakası yoktur. Mevzisini kaybetmemek için sürekli istikametini değiştiren omurgasızlar olur ya işte bu Tarhan ailesi de öyle bir aile..Kazıyın her türlü dümen vardır bunlarda..

TÜM YORUMLARI OKU (34)