Sedat Peker: 'Çeçenlere Moskova'da Bombalı Eylem Yaptıralım'

Sedat Peker, Ankara saldırısından sonra yayımladığı yazıda 'İstihbaratımız Çeçen mücahitleri Moskova'da bombalı eylemler yapabilmesi için eğitmeli' ifadelerini kullandı.

1 Kasım seçimi öncesi  Rize'de yaptığı mitingde söylediği 'Oluk oluk kan akacak' sözlerinin ardından 'Bu suça ortak olmayacağız' bildirisine imza atan akademisyenlere de aynı sözleri tekrarlayan suç örgütü lideri  Sedat Peker,  Ankara'daki saldırıya ilişkin kişisel internet sitesinden yayımladığı yazıda 'Rus istihbarat servisinin PKK ve PYD militanlarını daha profesyonel bombalı eylemler yapabilmeleri için eğittiği gibi bizim istihbaratımız da Çeçen mücahitleri eğitmeli ve de  Moskova'nın göbeğinde eylem yapabilmelerini sağlamalıdır' dedi.

Peker kendi internet sitesi üzerinden yayınladığı yeni yazısından dikkat çeken bölümler şu şekilde;

'Rus istihbarat servisinin PKK ve PYD militanlarını daha profesyonel bombalı eylemler yapabilmeleri için eğittiği gibi bizim istihbaratımızda Çeçen mücahitleri eğitmeli ve de Moskova'nın göbeğinde eylem yapabilmelerini sağlamalıdır. (Ve tabi ki bu eylemlerden sonra ilk üzüntüsünü bildiren ülkede biz olmalıyız.  Kızılay'daki patlamadan hemen sonra Rusya'nın bize yaptığı iğrençlik gibi.)

Ayrıca PKK militanlarında ele geçirilen Rus malı zırh delici ve bunun gibi gelişmiş silahların tamamı resmi tutanaklarda imha edilmiş gibi gösterilmeli ancak aslında Çeçen direnişçilere teslim edilmelidir.

Popüler İçerikler

İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs Açıklaması: "Taksim Uygun Değildir"
YORUMLAR
14.03.2016

Kafaya bak. Pırıl Pırıl

14.03.2016

kullanılmamış ya ondan

14.03.2016

Allah peygamber askina su gerizekaliyi kim ciddiye alip konusturuyor ya. Yani vasfi ne bu adamin? Egitimci mi, burokrat mi, asker mi? Escobar misin Al Capone musun, ne bu tripler anlamadim gitti.

14.03.2016

bu adam hiç siklenmediğinin farkında deil heralde

TÜM YORUMLARI OKU (73)