Sedat Peker Açıkladı: Neden Yeni Video Gelmiyor?

Organize suç örgütü liderliğinden hakkında yakalama kararı çıkarılan Sedat Peker, bulunduğu Birleşik Arap Emirlikleri yetkililerinin uyarısıyla 'yüksek güvenlik riski taşıdığı' gerekçesiyle video paylaşımı yapmadığını açıkladı. 

Fotoğraf: Ozan Köse / AFP

Halk TV programcısı Özlem Gürses'in kendisiyle ilgili yorumlarına Twitter'dan cevap veren Peker, şu paylaşımları yaptı:

  • Sayın Özlem Gürses, uluslararası güvenlik protokolü diye bir şey mi ne varmış, yüksek güvenlik riski taşıdığım için video paylaşımı yapamıyorum. Ancak twitter kullanmama şu an için izin veriliyor. Bende söz namus.

  • Ben bugüne kadar düşmanlarıma bile verdiğim sözü tuttum. Eğer ölmez sağ kalırsak sizle beraber merak eden herkes gerçekleri öğrenecek.

  • Sayın Özlem Gürses Hanım, bulunduğum ülkenin yetkililerinin uyarısı bu yöndeydi. Ben de size bunu söyledim. Şahsımın hayatına yönelik ciddi derecede suikast riski varmış. Durum bundan ibaret. Başarılı programlar dilerim.

Popüler İçerikler

İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
YORUMLAR
18.06.2021

ben bunu pekeri susturdular olarak alırım. muhtemelen de recep yaptı bunu çünkü sıra tam da ona gelmişti. geçen haftaki görüşmede kim bilir neler konuşuldu. kim bilir ne aktarıldı pekere. belki de Türkiye'den birileriyle görüştü. twit atmasıyla videoda anlatması arasında çok fark var. birileri bi şekilde durdurdu. işte bu yüzden az az değil pat pat anlat hepsini diyodum yorumlarımda. ama olmadı malesef. pekerin derdi ülke falan değil. tüm suçlamaların düşürülüp ülkesine temiz olarak dönmek istiyo ki bunu kendi de söyledi zaten. ya da yurtdışında kimse onu takip etmeden yaşamak istiyo. bunu ona sundularsa kabul etmiştir.

18.06.2021

Siyah bir perdenin önünde çekseydin bu videoları bunların hiç biri olmazdı ...

19.06.2021

Güvenirliliğini yitirmeye başlayacak bu şekilde. Evet söz namus açıklar da; tarih var mı? Yarın mı, 2023'de mi, 2073'de mi, yoksa son nefesini verirken mi açıklar? @Barney'nin dediği gibi sıra büyük başa gelince durdu. Aba altından sopa gösterildi, belki arka planda anlaşmalar yapıldı, belki kendisi ile ilgili değil de ailesiyle ilgili güvenlik nedeniyle bir süreliğine sustu veya susturuldu. Konuşmak veya yazmak isteyen twitterdan da yazar. İlla videoya gerek yok. Yazsın, biz okumayı da severiz. Gerekirse okur, başkası da onun adına videoyu çeker. Sorun yok yani. Ama böyle uzatıp anlatıcam diyip anlatmaması sıkıntı.

TÜM YORUMLARI OKU (6)