Seda Sayan'ın Adnan Oktar'ın Kediciklerine 9 Yıl Önce Tüm Gerçekleri İtiraf Ettirmek İstemesi Gündemde

Son zamanlarda Adnan Oktar ve onunla ilişkili suç örgütüne dair iddiaların ardı arkası kesilmiyor. 'Kedicikler' olarak bilinen genç kadınların maruz kaldığı manipülasyonlar, genel kamuoyunun tepkisini çekiyor. Kediciklerin geçmişte Seda Sayan'ın televizyon programına katıldıkları ve orada yaptıkları çarpıcı ifadeler, tekrar gündeme gelerek dikkatleri üzerine topladı.

Adnan Oktar suç örgütünün yıllardır 'kedicikleri' olarak bildiğimiz kadınları nasıl manipüle ve istismar ettiğini bir süredir konuşuyoruz.

Ancak bu örgütün izlerini toplumdan silmek uzun zaman alacak. Aylardır konuşulan suç örgütü ile ilgili hala yeni bilgiler ortaya çıkıyor.

Ekranlara çıkıp program yapan 'Adnan Hoca'nın yanı sıra farklı programlara çıkan Kedicikler'in Seda Sayan ve Mehmet Ali Erbil'le konuşması yeniden gündem oldu.

9 yıl önce Seda Sayan'ın programına konuk olan Kediciklerin aldığı eğitimler ve meslekleri dikkat çekti. İngilizce'den İspanyolca'ya birçok dil bilen kedicikleri mesleklerinin de olduğunu söylemişlerdi.

Bununla da kalmadı Kedicikler nasıl bir hayat yaşadıklarından, giyimlerinden kuşamlarından da Sayan'a bahsettiler. Sayan, sık sık ifadelerinde göndermeli konuştuğu sebebiyle kullanıcıların yorumlarına neden oldu.

"Hepimizin sosyal bir hayatı var, yalnızca Adnan Hocamızın yanında oturmuyoruz" diye yaşadıkları istismarı inkar eden kadınların mağduriyetini, Sayan'ın konunun üzerine giderek göze soktuğu ima edildi.

"Sizi hiç dışarıda görmüyoruz" gibi dikkat çekici sorularla Kedicikler'in istismarını vurgulayan Sayan'ın o anları çok konuşuldu.

Yüzleri birbirinin neredeyse aynısı olan Kediciklere, Sayan'ın makyajlarını da sorduğu duyuldu. Kadınlar makyajlarını zaman zaman kendilerinin de yaptığını söyledi.

Sayan, "Bu makyajı bilerek mi?" yapıyorsunuz diye de ısrar etti. Kadınların hep bir ağızdan "Evet" dediği duyuldu. Sonunda kendisi de 'Kedicik makyajı' yaparak poz verdi.

Şimdi gerçekleri bilerek izlemesi korkunç bir hisse sebep olan o anlar böyle yayınlandı.

👇🏻

İşte kullanıcıların yorumları:

👇🏻

👇🏻

👇🏻

İlginizi çekebilir:

Bu da Oldu! İtiraz Edildi: 'Kedicik' Belgeseli Yayından Kaldırıldı
Adnan Hoca'ya Övgüler Yağdıran 'Kedicik'in Deşifre Edilmiş Beden Dilini Okurken Hayret Edeceksiniz
Kedicik Belgeselinde Adnan Oktar'ın da Sahip Olduğu Söylenen Bağırsak Yığını Hastalığı Nedir? Neden Olur?

Popüler İçerikler

Kimler Geldi Kimler Geçti'de Leyla'nın Cem'i Rüyasında Gördüğü Sahnenin Nasıl Çekildiği Ortaya Çıktı!
Hepimiz Merak Ediyorduk: Ortalığı Kasıp Kavuran Mert Demir Stilinde Kimin İmzası Olduğunu Açıkladı!
A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
YORUMLAR
23.10.2023

Ben hala daha insanların uyandığını düşünmüyorum, yada bu işin bittiğini. Çok geniş bir ağ, hala yeni mağdurların olduğuna ve eski mağduriyetlerin sürdüğüne inanıyorum.

23.10.2023

Çok doğru bir tespit instagramda adnan oktarı destekleyen binlerce kadın var hala azım açık kaldı ve bunu din ile birlikte paylaşıyorlar.

23.10.2023

bankaya üç kuruş para yatıran garibanlara yıllarca hapis veren işten atan bu uyduruk sistem bu adamin elini öpen programlarına katilan seda sayan gibi cahil paragöz ve sonradam yargılamaz acaba ???

24.10.2023

Kızlar ne o suratlarindaki makyaji yapmayi biliyorlar ne evliler ne de başka bir yere gidip sosyalleşiyorlar. Hepsi yalann. Çevir kazı yapip durdular. Minik bir tüyo verselerdi bari

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ