Seda Bakan'ın Olay Yaratan Açıklaması! "Kaan'ı Da Seviyorum Ama Benim Arkadaşım Hadise"...

Bir süredir ekranlardan uzak olan ve zamanını çocuğuna ayıran Seda Bakan, eşi Ali Erel ve diğer arkadaşlarıyla Tarabya'da bir balıkçı çıkışı kameralara yakalandı. Yemek yedikleri esnada arkadaşlarıyla anı ölümsüzleştirmek için selfie çekmeye çabalayan Bakan'ın bu uğraşı objektiflere yansıdı. Mekan çıkışında muhabirlerin sorularını yanıtlayan Seda Bakan'ın Hadise ve Kaan Yıldırım hakkında yaptığı açıklamalar duyanları şaşırttı. İşte Seda Bakan'ın Hadise açıklaması...

Oyunculuğa mola veren Seda Bakan geçtiğimiz akşam Tarabya'da bir balıkçıda eşi ve arkadaşlarıyla keyifli vakit geçirirken görüntülendi. Objektiflere yakalandığı esnada muhabirlerin sorularını yanıtlayan oyuncu arkadaşı Hadisenin yeni ilişkisi ve eski sevgilisi Kaan Yıldırım hakkında açıklama yaptı.

Sabırsızlıkla Bekliyoruz

Gittiği mekanda çıkış kapısında eşi Ali Erel'le poz veren Bakan, ayaküstü gazetecilerin soruları yanıtladı. Arkadaşının doğum gününü kutladıklarını söyleyen oyuncu, 'Güzel bir yemek yiyelim dedik' diye konuştu.  

Murat Boz ve Tuba Büyüküstün ile başrollerini paylaştığı ve dijital bir platformda yayınlanacak olan dizisinin çekimlerini Ayvalık'ta tamamlandığı hatırlatılan Bakan, 'Çekimler çok güzel geçti. Yayınlanmasını bekliyoruz. Güzel bir iş oldu bizce, sabırsızlıkla bekliyoruz' dedi.

Gelen teklifleri değerlendirdiğini söyleyen oyuncu, 'Ben biraz seçici olmaya çalışıyorum, bebeğim olduğu için, daha dikkatli hareket ediyorum.' şeklinde konuştu.

Çekimler sırasında kızı Leyla'nın sürekli sette olmasıyla ilgili ise Bakan, 'Evet, o da setteydi, birazcık hasta oldu, onunla uğraştık. Çok şükür şimdi iyi ama zatürre atlattık. Neyse ki şimdi iyi' dedi. 'Ayvalık dönüşü evimize yerleşemedik' diyen ünlü oyuncu, 'Evimiz tadilatta, başka sıkıntılar falan da var ama iyiyiz, hayat güzel gidiyor' diye konuştu.

Set Kreş Gibiydi

Kızı Leyla'nın setin neşe kaynağı olduğunu dile getiren Bakan, 'Zaten çocuk setiydi, Tuba'nın çocukları, Boncuk'un çocukları... Güzeldi yani. Kreş gibi bir setti' ifadelerini kullandı.

Kaan'ı Da Seviyorum Ama Benim Arkadaşım Hadise!

Yakın arkadaşı Hadise'nin iş insanı Mehmet Dinçerler ile başladığı ilişki sorulan güzel oyuncu, 'Hadise mutlu olsun, onun mutluluğu benim için çok önemli' dedi. Bakan, 'Kaan Yıldırım'la da iyi arkadaşsınız, arada kalmışsınız gibi bir durum oldu mu?' sorusuna, 'Hayır, benim arkadaşım Hadise. Kaan'ı da seviyorum ama Hadise' cevabını verdi.

Popüler İçerikler

Yine Aynı Müdür Yine Olay: Müdür Yardımcısının Kapısını Kırdırıp İçeriye Girdi
Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!