Seda Bakan İhtiyaç Sahiplerine Yönelik Askıda Fatura Kampanyasına Yaptığı Yardımla Kendine Hayran Bıraktı

Magazin dünyası her ne kadar dedikodularla ve bomba gündemle devam etse de bazen kalpleri ısıtacak haberler de görüyoruz. Sevilen oyuncu Seda Bakan yine kalplerimizi fetheden bir hareket yaptı. İBB'nin 'Askıda Fatura' kampanyasına katılan oyuncunun paylaşımı bakın nasıl yüreğinizi ısıtacak...

Hafızamıza Behzat Ç.'deki Eda rolüyle kazınan Seda Bakan, gün geçtikçe kendisine hayran bırakmaya devam ediyor. Onu bu kadar sevmemize sebep olan şey sadece duru güzelliği ve başarılı oyunculuğu değil elbette.

Eşi Ali Erel ve güzeller güzeli kızı Leyla ile çok güzel ve mütevazi bir aile hayatı var bir kere.

O kadar sade yaşıyorlar ki, kızı Leyla'nın 40'ı için şatafatlı baby shower partisi yerine mevlit okutmayı tercih etmişti.

Ve Leyla'nın doğum gününü de yine aile arasında, sade bir şekilde kutlamışlardı. Şimdiki hareketi ise sadece kendi dünyasını değil, başkalarının dünyasını da güzelleştirmeye katkı sunacak cinsten.

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz aylarda İstanbul Büyükşehir Belediyesi ihtiyaç sahipleri için "Askıda Fatura" kampanyasını başlatmıştı.

İBB'nin sitesine girdiğiniz zaman ihtiyaç sahiplerine ait olan faturayı ya da faturaları ödeyebiliyorsunuz.

Seda Bakan da bu yardım projesine desteğini Instagram hesabından paylaştı. Ancak elbette ödediği tutarı ifşa etmedi. Nerden baksanız güzel hareket...

Bazı insanların yüreğindeki ışık gerçekten gözlerinden belli oluyor. Biz yine seni sevmeye devam Seda Bakan...

Seren Serengil Zayıflama Ameliyatından Sonra Sağlığının Geldiği Korkunç Noktayı Tek Tek Açıkladı
Gördüğünüz Andan İtibaren Gençliğinizden 15 Yılı Çalıp Götürecek Birbirinden Acayip Görseller
Şekerpare Filmindeki +18 Argo Kelimelerin Karşılığını Öğrenince Mandepsiye Basmış Gibi Olacaksınız

Popüler İçerikler

İsrail’de Türk Turist Öldürüldü İddiası: Polise Bıçakla Saldırmış!
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
YORUMLAR
01.12.2021

instagramda yapılan reklamlar nası kişileri alıma yöneltiyorsa, yapılan desteklerde insanları desteklere yönlendiriyor. sayesinde bi kaç kişi daha fatura ödediyse ne mutlu.

01.12.2021

İyi kalpli erkeklere böylesi eşlerin nasip olması dileğiyle... LAİK & UYGAR & ATATÜRKÇÜ...

01.12.2021

bizim neden haberimiz var? yaptığı yardımla kendi reklamını da yapıyor ! artık günümüzde gelinen noktanın farkında olun. hiçbir ünlü firma veya ünlü kişi hayrına yardım yapmaz. arkasında kendine de artı sağlayan bi kavram vardır, REKLAM gibi mesela. bende askıda fatura yardımında bulundum ama sosyal medyada paylaşma gereği görmemiştim. çünkü benimkisi safi iyilikti. iyilik yapıp sonra bakın ben iyilik yaptım hadi bana tebrik yağsın diye paylaşmak... ben doğru bulmuyorum açıkçası.

01.12.2021

Normalde unlu birine bir markayi tanitmak icin onlarca para veriliyor. Cunku kitleler takip ediyor bilinirlik artiyor. Unlu birinin yardim kampanyasini duyurmasi, aslinda bircok kisiye iletmesine vesile oluyor. Karsiliginda para almiyor ama kendi reklamini da yapmis oluyor. Bence iki taraf da kazancli.

TÜM YORUMLARI OKU (7)