Onedio Logo

Seda Akgül Sunmuştu: Efsane Program Kısmetse Olur'un Yeni Sunucusu Belli Oldu!

Kapak Görseli

Uzun yıllar televizyon ekranlarında izlediğimiz izdivaç programı Kısmetse Olur, yıllar sonra geri dönüyor. Geçtiğimiz gün YouTube'ta yayınlanacağı açıklanan programın şimdi de sunucusu belli oldu. Uzun yıllar Seda Akgül'ün sunuculuğunu üstlendiği programın yeni sunucusu kim oldu?

Reyting rekorları kıran, herkesin çılgınlar gibi izlediği Kısmetse Olur, izleyicinin bir türlü unutamadığı efsane bir izdivaç programıydı.

Reyting rekorları kıran, herkesin çılgınlar gibi izlediği Kısmetse Olur, izleyicinin bir türlü unutamadığı efsane bir izdivaç programıydı. Görseli

Yarışmacılar arasında yaşanan kavgaların, fırtınalı aşkların ve kaosun harman olduğu bir yarışmaydı. Sunuculuğunu Seda Akgül'ün üstlendiği Kanal D ekranlarında yayınlanan program öyle ya da böyle televizyon tarihine damgasını vurmuştu.

Yarışmacılar arasında yaşanan kavgaların, fırtınalı aşkların ve kaosun harman olduğu bir yarışmaydı. Sunuculuğunu Seda Akgül'ün üstlendiği Kanal D ekranlarında yayınlanan program öyle ya da böyle televizyon tarihine damgasını vurmuştu. Görseli

Yayından kaldırılan program yıllar önce bitmiş olsa da eski bölümleri hala deliler gibi izleniyor. Geçtiğimiz aylarda da kısmetse Olur'un Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Exxen platformunda yeniden başlayacağı gündeme gelmişti ve bu haber herkesi heyecanlandırmıştı.

Fakat kısa bir süre önce Merzigo’nun CEO’su Enes Usta programın YouTube’da yayınlanacağını duyurdu.

👇

Beklenen Haber Geldi! Kısmetse Olur ‘Aşkın Gücü’ Efsanesinin Yayınlanacağı Platform Belli Oldu!

Şimdi de programın sunucusuyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Biliyorsunuz eski Kısmetse Olur'u Seda Akgül sunmuştu.

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü'nün sunucusunun başarılı televizyoncu Öykü Serter olduğu açıklandı. Serter, Biri Bizi Gözetliyor, Akademi Türkiye, Bu Tarz Benim, İşte Benim Stilim gibi yarışmalarda karşımıza çıkmıştı.

Siz bu kararı nasıl buldunuz? Haydi yorumlara!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Entrikaları ile Kaos Severleri Ekran Başına Kilitleyen 'Kısmetse Olur' Programının Yeni Evine Göz Atıyoruz!
Kısmetuslar Göreve! Kısmetse Olur'un Bitirim İkilisi Adnan Kızıltaş ve Semih Kurtulmuş Yıllar Sonra Bir Arada!
Sadece Gerçek Kısmetse Olur Fanları Bu Testten 15/15 Yapıyor!

Popüler İçerikler

Çam Sakura Şehir Hastanesi Yoğun Bakımında 9 Yaşındaki Zihinsel Engelli Çocuğa Cinsel İstismar İddiası
Çam Sakura Şehir Hastanesi Yoğun Bakımında 9 Yaşındaki Zihinsel Engelli Çocuğa Cinsel İstismar İddiası
"Enişteci" Olarak Anılan Gülden Karaböcek'in Kızı, Neşe Karaböcek'in Yeni Kitabında Anlattıklarını Yalanladı!
"Enişteci" Olarak Anılan Gülden Karaböcek'in Kızı, Neşe Karaböcek'in Yeni Kitabında Anlattıklarını Yalanladı!
Akşam Gazetesi Ankara Temsilcisi Gazeteci Emin Pazarcı’dan Çirkin İfadeler!
Akşam Gazetesi Ankara Temsilcisi Gazeteci Emin Pazarcı’dan Çirkin İfadeler!
YORUMLAR
02.12.2022

aynı kadroyla all star yapılabilirdi.

02.12.2022

Seda abla olmalıydııı

02.12.2022

Sunucu olarak Melis olmuştur dedim ilk açınca :)

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ