'Seçmeni Tehdit Ediyor': Muharrem İnce'nin Seçimle İlgili Yeni Açıklaması Yine Herkesi Kızdırdı!

Cumhurbaşkanı adayı olan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin Ahmet Hakan'a yaptığı yeni seçim açıklaması gündem oldu. Erdoğan ile Kılıçdaroğlu kalırsa, ben istesem de bana verilen oyların hepsini Kılıçdaroğlu’na taşıyamam. Seçim riske girer. Her durumda İnce’nin ikinci tura kalması lazım.” ifadelerini kullanan İnce, yine tepki çekti.

Gazetelere küsmesiyle gündem olan Memleket Partisi'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, son günlerde sert tepkileri üzerine çekecek açıklamalar yapıyor.

"Olmuyorsa, seçime 2 gün kala gereğini yaparız." diyerek Kılıçdaroğlu lehine adaylıktan çekilebileceğini belirten İnce'ye birçok kullanıcı 'Adam kazandı' mesajını hatırlatarak aday olduğunu açıkladığı dönemde eleştirmişti.

'İyi Anılmayacaksın': Cumhurbaşkanı Adayı Olan Muharrem İnce'ye Tepkiler Çığ Gibi Büyüdü!

Son olarak da Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, Muharrem İnce ile yaptığı telefon görüşmesini köşesine taşıdı.

Hakan, Muharrem İnce'nin “Seçim ikinci tura kesin kalacak. Diyelim ki Erdoğan’la ben kaldım. Kılıçdaroğlu’na verilen oylar bana gelir, ben kazanırım. Kılıçdaroğlu ile ben kalırsam, yine ben kazanırım. Erdoğan ile Kılıçdaroğlu kalırsa, ben istesem de bana verilen oyların hepsini Kılıçdaroğlu’na taşıyamam. Seçim riske girer. Her durumda İnce’nin ikinci tura kalması lazım.” dediğini yazdı.

Detayları buradan okuyabilirsiniz:

Ahmet Hakan Açıkladı: ‘Muharrem İnce Adaylıkta Kararlı’

Muharrem İnce'nin bu sözleri ise vatandaşları fena halde kızdırdı.

Siz Muharrem İnce'nin bu açıklamasını nasıl değerlendiiryorsunuz?

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Ya Arıyor Ya da Mesaj Atıyor: Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'nin Küstüğü İsimler ve Nedenleri
Anket: Muharrem İnce Kime Çalışıyor?

Popüler İçerikler

Dev Derbi Fenerbahçe'nin! Sarı-Lacivertliler Galatasaray'ı Deplasmanda 1-0 Mağlup Etti
Fenerbahçe Kadın Voleybol'un Genç Yıldızı Duru Türknas'ı Yakından Tanıyalım!
Survivor Aleyna Kalaycıoğlu Elenir Elenmez O İsmi Takipten Çıktı!
YORUMLAR
17.03.2023

ER DOĞAN'I KURTARMAK figüranlar: muharrem ince, ümit özdağ, sinan oğan. set işçileri: jahrein, erlik

yahu ne alakası var? adam çok doğru diyor, siz zannediyor musunuz ki? millet kemale oy verecek? bugün deprem bölgesini gez, hala erdoğan diyorlar... bir de bu yorum yapan, sözde sanatçılar, aktivistler, yazarlar erdoğana bir kere bile bir şey yazabildi mi? ne oluyor ya? bu muharrem size ne etti? adam kemalin keyfini beklemek zorunda mı? 2028 de aday olursun, sen kimsin ya akıl veriyorsun? 70 yaşında mı iktidara gelsin? kemal o kadar kaybetti, kimse ona bir şey demiyor, yahu bu adam 1 kere kaybetti bir de üstüne onca fedakarlık yapmadı mı zaten? bir de üstüne kumpas ile chp'den kovulmadı mı? seçim gecesini de 10 kere farklı yerlerde anlattı, açın izleyin kardeşim, bilmeden, sormadan paso sıkıyorsunuz? seçim gecesinin de en büyük suçlusu kemaldir, muharrem değil? adam hakkıyla, partisiyle aday olacak, size ne? sevmiyorsanız vermezsiniz oy olur biter... ayrıca madem bu kadar korkuyorsunuz? kemal yerine muharremi seçelim?

17.03.2023

He he tamam AKP'den Yalova milletvekili yapın sonra milli eğitim müdürü yâda bakanı sonra sarayın hamamında ibrikçibaşı yapın ama bizden uzak tutun

17.03.2023

cenazede rte sadece incenin elini sıktığında zaten ortada bir tuhaflık yokmuydu?

17.03.2023

Her şeyin çok daha güzel olması için tabii ki.

TÜM YORUMLARI OKU (42)