Seçimler Sırasında Nerede Olduğu Merak Edilen Danla Biliç'in Sandık Başında Çıkması Hayran Bıraktı

14 Mayıs seçimlerinin ilk turu dün gerçekleşti. Oy kullanan seçmenlerden bazıları süreci takip etmek için haberlere bakarken, bir kısmı da sandıkların başında bekledi. Sandık bekleyen isimlerden biri de Danla Biliç çıktı.

Danla Biliç'i YouTube'ya yayınladığı videolarıyla tanıdık ama o çıtasını her geçen gün daha da yükseltti.

Sadece bir sosyal medya fenomeni değil, aynı zamanda sosyal sorumluluk sahibi bir birey olduğunu deprem sonrası koordinasyon merkezindeki çalışmalara katılmasından da görmüştük.

Şimdi ise 14 Mayıs seçimlerindeki çalışmasıyla dikkat çekti. Daha önce oyunu Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğini söyleyen Danla, bakın seçimde nasıl çalışmış?

Bir twitter kullanıcısının kendisini merak ettiği için attığı tweet şöyleydi 👇

Danla bakın nerdeymiş?

Başka bir kişinin Danla'nın sandık başında nasıl çalıştığını ise böyle öğrendik

Her seçmenin yapması gerekeni yapıp sandıklara sahip çıkması oldukça takdir edilesi. Biz senden razıyız Danla...

Popüler İçerikler

Komplo Teorilerine Neden Olan ve Irkçı Saldırıya Maruz Kalan Siyahi Çocuğun Ailesi Konuştu
Önceki Şampiyonları Bilen Ünlü Astrolog Meral Güven Şampiyon Olacak Futbol Takımını Açıkladı
Kimse Bunu Beklemiyordu! Galatasaray'ın Yıldızı Mauro Icardi 23 Nisan Paylaşımında Fenerbahçe U19'a Yer Verdi
YORUMLAR
15.05.2023

Ülke kaderini belirliyor, bu gerzekler reklam peşinde, onedio da haber yapıyor, bravo! Bi gidin ya, sandık başında beklemişmiş

17.05.2023

Reklam ? Pardon bu gerzekler dediğiniz insanların internette milyonlarca takipçisi var. Ki haberi doğru düzgün okumadığınız da belli. Danla Biliç herhangi bir paylaşım yapmamış ! Bir takipçisi Danla'ya laf sokmak için; ülkede seçim var Danla ortalıkta yok diye tweet atmış, Danla'da buna cevap vermiş. Keşke paylaşım da yapsaymış. Bu insanları örnek alan, bu insanlar bir ürün tanıtımı yaptığında gidip o üründen satın alan yüzbinler var. TV'de nasıl dakikalarca reklam kuşağı varsa, internetin reklam kuşağıda bu insanlar. Farkındaysanız TV kanalı ya da gazetelerin hepsi sansüre tabi. Hükümet hangi haberi hangi şekilde yayınlatmak istiyorsa o şekilde yayınlanıyor. Ne istiyorsunuz internetide mi sustursunlar ? Nedir isteğiniz ya gerçekten merak ediyorum, ne istiyorsunuz ?

15.05.2023

hmmm kalbimiz başka yerimizde atarken biri çıkıp danla'yı merak ediyor etiketliyor, o da sandık başındayım diyor, diğeri de teyitliyor. bırak reklamını bağımsız olarak başkaları yapsaydı ne gerek vardı şu an...

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ