Onedio Logo

Seçim Çalışması Yapan Adayın Üstüne Ağaç Devrildi: Saadet Partili Aday ve Oğlu Güçlükle Çıkarıldı

Kapak Görseli

Burdur'da seçim çalışması yapan Saadet Partili Belediye Başkan adayı Adnan Ersan ve oğlu Taha Ersan’ın üzerine şiddetli rüzgar nedeniyle ağaç devrildi.

Olay, öğle saatlerinde Tamirciler Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre seçim çalışması için sokağa çıkan Saadet Partisi Burdur Belediye Başkan Adayı Adnan Ersan ve oğlu Taha Ersan’ın üzerine sanayi gezisi esnasında şiddetli rüzgar nedeniyle ağaç devrildi.

Olay, öğle saatlerinde Tamirciler Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre seçim çalışması için sokağa çıkan Saadet Partisi Burdur Belediye Başkan Adayı Adnan Ersan ve oğlu Taha Ersan’ın üzerine sanayi gezisi esnasında şiddetli rüzgar nedeniyle ağaç devrildi. Görseli

Olay sonrası yaralanan Adnan Ersan ve oğlunu kurtarmak için bölgeye itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Olay sonrası yaralanan Adnan Ersan ve oğlunu kurtarmak için bölgeye itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Görseli

Ağaç altından çıkarılan Adnan ve Taha Ersan sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Burdur Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Ağaç altından çıkarılan Adnan ve Taha Ersan sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Burdur Devlet Hastanesine kaldırıldı. Görseli

Hastanede yapılan ayağının kırıldığı tespit edilen Adnan Ersan’ın sağlık durumu ile ilgili yayınladığı videoda “Allah’a çok şükür iyiyim. Olay anını hatırlamıyorum. Uyandığımda hastanedeydim. Şu anda sağlık ve sıhhatim yerinde. Tüm kardeşlerime selam söylüyorum. İnşallah en kısa zamanda çıkıp tekrardan çalışmalara devam edeceğiz" dedi.

Olay anı çevredeki güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. 🎥

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Murat Övüç’ten Hayranına Büyük Ayıp: El Emeği Çiçeğini Sahne Ortasında Yere Fırlattı!
Murat Övüç’ten Hayranına Büyük Ayıp: El Emeği Çiçeğini Sahne Ortasında Yere Fırlattı!
40 Bin Liralık "Sahte Diploması" Teslim Edilmedi Diye Şikayet Oluşturan Kullanıcı Tepkilerin Odağında
40 Bin Liralık "Sahte Diploması" Teslim Edilmedi Diye Şikayet Oluşturan Kullanıcı Tepkilerin Odağında
Şarkı Söylerken Yüzünde Mimik Oynamayan 79 Yaşındaki Ajda Pekkan'ın Son Hali Tartışmalara Neden Oldu!
Şarkı Söylerken Yüzünde Mimik Oynamayan 79 Yaşındaki Ajda Pekkan'ın Son Hali Tartışmalara Neden Oldu!