Seçim Anketi: AK Parti Yüzde 30'un MHP Barajın Altında

Yöneylem Araştırma’nın seçim anketine göre AK Parti yüzde 30’un altında. Ankette CHP az farkla en çok oyu alan parti olurken, MHP ise yüzde 7’lik barajı aşamıyor.

Hangi partinin ne kadar oyu var?

Erdoğan'a asla oy vermem diyenlerin oranı

Ankete göre Cumhrubaşkanı Tayyip Erdoğan’a asla oy vermeyeceğini söyleyenlerin oranı yüzde 60’a yaklaştı. Kesinlikle oy vereceğini bildirenlerin oranı yüzde 30 bandında kalırken yüzde 10’a yakın bir kesimse sandığa gitmeyeceğini söyledi.

Aynı ankette geçen ay AK Parti zirvedeydi

Yöneylem’in 28 Temmuz-1 Ağustos arasında düzenlediği bir önceki anketinde AK Parti yüzde 29,6’yla CHP’nin 0,2 puan fark önünde yer alıyordu. Yine geçen ay İYİ Parti yüzde 14,9, HDP 9,1, MHP ise yüzde 6'lık oy oranındaydı.

Seçim Anketi: Üç Büyükşehirde Hangi Partinin Ne Kadar Oyu Var?
MetroPOLL Araştırma Son Seçim Anketini Açıkladı: AK Parti Yüzde 30'un Üstünde

Popüler İçerikler

TikTok Akımı Facia İle Bitti: 15 Yaşındaki Çocuk Cinsel Organını Yaktı!
Fenerbahçe Kadın Voleybol'un Genç Yıldızı Duru Türknas'ı Yakından Tanıyalım!
Tam Bir Erkek Annesi: Oğlu Can'la Yolculuğa Çıkan Ezgi Mola'dan "Anne Be" Dedirten Sözler
YORUMLAR
08.09.2022

Bunca şeye rağmen hala Akp'ye oy veren bu kadar insanın olduğunu görmek ülkeden umudumu tamamen yitirmeme sebep oldu.

08.09.2022

Üzülmeyin, moralinizi bozmayın. Her düşünce ve sistemin bir yandaşı olu4 olacak. Almanya o kadar acı ve utanç yaşıyor ama içlerinde hâlâ Hitler fanatiği var, ve bunun gibi Saddam, Kaddafi, Trump inananları var. Önemli olan çoğunluk.

08.09.2022

akp umrumda değil her zaman söylüyorum. şu mhp beter olsun tabela partisine dönsün inşAllah. Mhp biterse zaten akp'de biter.

08.09.2022

ikisinin de seçmeni aynı gotten çıkma yani bitmez bunlar

08.09.2022

Kararsızlar ve oy kullanmayacaklar dağıtıldığında %2 ile Refah Partisi diye bir şey evrimleşmiş. Saadet Partisi ortalıkta yok. MHP'nin anketlere yansıyan oy miktarı bu zamana kadar sandığa yansımadı, ki son yerel seçimlerde İstanbul'da ittifaka %4 katkı yapması beklenirken %1 bile faydası olmadı.

08.09.2022

Çünkü halk bu durumdan kim, nasıl kurtarır bilmiyor, açıkcası bende. İç, dış borç, içte dışta kavga ve ayrımcılık, tarikat her yerde. İşsizlik, devlet ve halkın borcu, yoksulluk, rüşvet, yolsuzluk, mafya, iş yerleri kapandı, kapanıyor, halen çalışabilen fabrika ve işletmeler enflasyon yüzünden ne ham madde alabiliyor, ne depolama imkanları var. Tablo tam ışıl ışıl, Nebati'nin gözleri gibi

TÜM YORUMLARI OKU (15)