Seçil Erzan Soruşturmasında Bakanlık da Devreye Girdi: Şike İhtimali de Araştırılacak

Türkiye’nin gündeminde bulunan ve eski milli futbolcuların da dahil olduğu dolandırıcılık olayıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Gençlik ve Spor Bakanlığı, olayda adı geçen sporcuların olması sebebiyle soruşturma başlattı. Bakanlık, olayda daha çok nakit olarak kullanılan paranın şike ile ilgili olup olmadığını da araştıracak.

Bir bankada şube müdürü olan Seçil Erzan, aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Muslera, Emre Çolak, Semih Kaya, Fatih Terim gibi isimler ile birlikte iş insanlarını ‘gizli fon’ adı altında milyonlarca dolar dolandırmasını konuşuyor.

Seçil Erzan ve 5 kişi, konuyla ilgili tutuklu olarak yargılanırken, Gençlik ve Spor Bakanlığı da soruşturma başlattı.

Aynı zamanda faaliyete konu paranın kaynağına ilişkin de incelemeler yapılacak. Erzan’a verilen paranın banka üzerinden değil de elden teslim edilmesi büyük miktarda paranın kaynağına ilişkin şüpheler doğuruyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı aynı zamanda Türk futbolunda çok kapsamlı bir şike soruşturması da başlattı. Genel olarak başlatılan soruşturmanın bu dolandırıcılık olayını da içerdiği belirtildi. Bu olayda kullanılan ve elden iletilen paranın şike faaliyetleriyle ilgili olup olmadığı araştırılacak.

Bakanlığın dopingle mücadele konusunda da cezaları artıran kapsamlı bir çalışması bulunuyor.

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

Fatih Terim ve Eşinin Seçil Erzan'a El Yazısıyla Yazdığı Not Ortaya Çıktı!
Fatih Terim ‘Ben Para Vermedim’ Demişti: Seçil Erzan’ın Evinden Çıkan Belgede Yer Aldı
Futbolda Dolandırıcılık Skandalında Yeni İfade Seçil Erzan’dan: “Futbolcuları Bana Fatih Terim Yönlendirdi”

Popüler İçerikler

Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
Tam Bir Erkek Annesi: Oğlu Can'la Yolculuğa Çıkan Ezgi Mola'dan "Anne Be" Dedirten Sözler
Tiryakinim’i Bayhan'dan Daha İyi Söyleyebileceğine Kanaat Getiren Yeliz Yeşilmen Performansıyla Topa Tutuldu
YORUMLAR
28.11.2023

Aaa bakanlık araştırma mı yapacakmış ?! Eee zahmet olmasın şimdi, halbuki ellerinde çay halkla beraber çıkan haberleri okuyorladı, keyfilerini kaçırdınız adamların.. tüh size.

Saçmalamayın artık. Her normal insanın kar amacı ile elden verebileceği bir kaç on milyon doları olabilir. Böyle bir durumda düşünülmesi gereken; Ah ne kadar çalışkan biri emeği ile kazandığı on milyon doları (10 milyon dolar) elden filan vermişdir. Aksini düşünmeyin. Böyle düşünün

Beynimle dötüm yer değiştirdiği vakit dediğin gibi düşüneceğim, söz.

29.11.2023

hiçbir umudum yok. federasyon mhk.. ne paralar dönüyor kimlerin elleri var. koskoca Ali Koç parasıyla nüfusuyla artık her neyse müdahale edemiyor.. hadi hayırlısı ama zor

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ