Seçil Erzan Skandalı: Mahkemeden Semih Kaya ve Fırat Özdemir İçin Zorla Getirilme Kararı!

Bankacı Seçil Erzan’ın, futbolcuları dolandırdığı olayla ilgili Semih Kaya ve menajeri Fırat Özdemir için mahkeme zorla getirme kararı verdi.

Bir banka şube müdür olan Seçil Erzan, aralarında ünlü isimlerin de yer aladığı birçok kişiyi yüksek faiz vaadiyle dolandırdığı sebebiyle yargılanmaya devam ediyor.

Erzan, mahkemede Semih Kaya’yı suçlamış ve kendisinden zorla para aldığını ifade etmişti.

Semih Kaya, savcılığa müşteki olarak ifade verdi. Ancak açılan davada Semih Kaya’ya ve menajeri Fırat Özdemir’e iddianamede müşteki olarak yer verilmedi.

İki isim davanın yapılan ilk duruşması sonrasında tanık olarak mahkemeye çağırıldı. Davanın tutuklu dosya olmasını gerekçe gösteren mahkeme Semih Kaya ve Fırat Özdemir’in de aralarında olduğu 12 isim hakkında zorla getirilme kararı verdi.

Öte yandan mahkeme tüm sanıkların suç tarihinden 6 ay geriye gidilerek arama, aranma ve baz bilgilerin istenmesi için BTK’ya yazı yazılmasına karar verdi. Mahkeme ayrıca Seçil Erzan’ın telefonlarının incelenebilmesi için şifrelerin mahkemeye sunmasını istedi. Erzan ve avukatına şifreleri söylemesi için 10 günlük süre verildi.

Popüler İçerikler

Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
Okan Bayülgen Televizyonu Bıraktığını Açıkladı!
YORUMLAR
01.12.2023

fenomenler bitti fonomenler başladı... her gün yeni bir ekşın..

01.12.2023

mahkemeye ÇIKCAK diye bir başlık olabilir mi? bazen yeni M.E. bakanına hak veriyorum. 70 ortalaması olmayan Türkçeden geçemesin.

01.12.2023

daha zenginden alıp, zengine vermiş .))

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ