Seçil Erzan'ın Boş Bir Arazide Tehdit Edildiği Görüntüler Ortaya Çıktı!

Ünlü futbolcuları ve iş insanlarını fon sistemiyle dolandırdığı ortaya çıkan Seçil Erzan'ın 'Muci' lakaplı İranlı Hakkani tarafından tehdit edildiği görüntüleri Kanal D Haber yayınladı. Görüntülerde Erzan ne söylenirse onları tekrar etti. Boş arazide çekildiği belirtilen videoda Erzan'ın yüzünün şiş olması dikkatlerden kaçmadı.

Fatih Terim, Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi futbol camiasının tanınan isimlerini ve iş insanlarını kurduğu fon sistemiyle milyonlarca dolar dolandıran bankacı Seçil Erzan olayı gündemde adeta bomba etkisi yarattı.

Her geçen gün yeni detayların gün yüzüne çıktığı skandalla ilgili şoke eden bir gelişme daha yaşandı.

Kanal D Haber, bankacı Seçil Erzan'ın tehdit edildiği görüntüleri ortaya çıkardı. Yayınlanan görüntülerde Erzan'ın boş bir arazide araç içinde olduğu görülüyor.

Sisteme 10 milyon lira yatıran "Muci" lakaplı İranlı Hakkani, Erzan'a söylediklerini tekrar ettirerek videoya çekti. Görüntüde Erzan'ın yüzünün şiş olması da dikkatlerden kaçmadı.

Erzan, görüntülerde "Merhaba Süleyman Amca. Sana vermiş olduğumuz Muci'nin ve Nazlı'nın senedinde her ikisinin de hiçbir çıkarı yok. Senden çok rica ediyorum. Onların senetleriyle ilgili lütfen hiçbir şey yapma." diyor.

"Muci" diye bahsedilen kişi iddianame Erzan'ın kendisini tehdit ettiğini söylediği üniversiteden arkadaşının eşi oluyor.

Ayrıca Erzan ifadesinde İranlı Hakkani ile birlikte 10 milyon liraya karşılık 14 milyon liralık senet imzaladığını ve bunu elden ödediğini söylemişti.

Kanal D Haber'in ortaya çıkardığı görüntüleri buradan izleyebilirsiniz:

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Fatih Terim ve Eşinin Seçil Erzan'a El Yazısıyla Yazdığı Not Ortaya Çıktı!
Fatih Terim Seçil Erzan'ın Fonundan Ne Kadar Kazandı? Gazeteci Lube Ayar'dan Bomba İddia!

Popüler İçerikler

Komedyen Polemiği Dallanıyor: Usta Oyuncu Zihni Göktay'dan Cem Yılmaz ve Hasan Can Kaya Atışmasına Olay Yorum
Metin Zakoğlu, Murat Kurum ile İlgili Şakası Nedeniyle AKM’den Kovulduğunu İddia Etti
2025'de Eurovision'a Türkiye Adına Kim Katılmalı?
YORUMLAR
30.11.2023

Valla adama boşuna suçisleri bakanı demiyorlar, yıllarca PKK ile mücadele yapıyorum ayağına milleti uyutup ülkeyi suç batağına sokan zat-ı muhtereme kimse hesap sormayacak dimi??

30.11.2023

Ya şöyle Dilan Polatmış, Seçil Erzanmış, Tayyargillermiş... bi 30 kişinin ipini çekseler, devlet hazinesi iyi rahatlar. Hele bir de hepppsinin ipini çekse, ne dış borç kalııır ne de geçim derdi olan emekli. Milyonnn milyarrr, hadsafhada paralar bunlar

30.11.2023

Bu operasyonlar kadro yenileme çalışması olabilir mi diye düşündürmüyormu senide🤔

Demek ki neymiş ortada bir para ve bir sürü hırsız varmış. Demek ki devlet denetlese neler neler ortaya çıkarmış ve bu paralar tüm halka eşit dağılabilşrmiş dimi... İşte iktidar bu nedenle iktidar. Pastadan payını almak isteyen, o payı almasına vesile olacak insanları iktidar yapar.

TÜM YORUMLARI OKU (15)