Saymaz'dan İnce'ye Demirtaş Sorusu: 'Bölücülüğü mü Okşuyordu?'

Gazeteci İsmail Saymaz, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin son günlerde HDP üzerinden yaptığı açıklamaları eleştirdi. Saymaz, 'Muharrem İnce, Selahattin Demirtaş'ı cezaevinde ziyaret etti. İnce, o ziyareti yaparken bölücülüğü mü okşuyordu? O ziyareti yaparken bölücülerle yan yana mı geliyordu?' diyerek İnce'nin ifadelerine tepki gösterdi. 

Halk TV ekranında konuşan Saymaz'ın İnce'ye yönelik kullandığı ifadeler şöyle 👇

İtalyan TikTok Fenomeninin Galatasaraylı Futbolcuların İsmini Söyleyerek Yaptığı Şarkı Viral Oldu
Selahattin Paşalı'ya Benzerliği ve Aşırı Tatlı Dili ile Viral Olan Çocuk

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
YORUMLAR
29.03.2023

Bence bugünkü görüşme itibariyle artık İnce haberleri yapılmasın. Eyvallah, madem seçime girecek, girsin bakalım. Son dönemde sadece imza toplamasıyla, sağ sola laf atmasıyla gündeme geliyordu. Madem ülkeyi yönetmeye aday, bundan sonra varsa liyakatli kadrolarıyla, çözüme yönelik adımlarıyla gündeme gelsin. Bakalım neler yapabiliyormuş, hep beraber görelim. Polemikle oy devşirmeye çalışmasın.

30.03.2023

İşte günlerdir bunu anlatmaya çalışıyorum. AKP'sinden MHP'sine; Muharremin 'den Millet İttifakına kadar hepsi HDP ile görüştü. Çıkarlarına göre hareket etti. Yani bir partiye laf ediyorsan kendi partinin yaptıklarına da bakacaksın. Ha gerçekten dürüst isen, HDP ile kim görüşüyorsa oy vermem diyorsan kusura bakma ama senin ya oy kullanmaman gerek ya da baraj altında kalacak partilerden birine oy vermen gerek. Gerisi saf omurgasızlıktır!

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ