Sayılı Sporculardan Olacak! Dünyaca Ünlü Olimpik Jimnastikçi Simone Biles NFT Koleksiyonunu Duyurdu

Tüm zamanların en büyük jimnastikçilerinden biri olan Simone Biles ile efsanevi oyun kurucu Tom Brady tarafından ortaklaşa kurulan NFT platformu olan Autograph aracılığıyla NFT koleksiyonunu yayınladı.

10.000'den fazla NFT'nin satın alınabileceğini duyurdu!

Dünyaca ünlü olimpik jimnastikçi Biles, Forbes'a e-posta yoluyla yaptığı ve ilk koleksiyonunu duyurduğu bir röportajda, 12 dolarlık bir başlangıç ​​fiyatıyla 10.000'den fazla NFT'nin satın alınabileceğini söyledi . Biles, NFT'leri oluşturmak için Autograph ile yakın temasta çalıştığını belirterek, 'Kariyerimde ileriye bakarken, yaratıcı becerilerimi çeşitlendirmek ve hayranlarımla yeni bir şekilde bağlantı kurmak benim için gerçekten önemli.' dedi.

Eylül başında yayınladığı İnstagram postuyla duyurmuş oldu!

"Her geçen gün NFT'ler hakkında yeni bir şeyler görüyordum."

NFT'ler Autograph.io ve DraftKings Marketplace'te satılıyor. Dijital olarak imzalanmış NFT'ler de dahil olmak üzere sınırlı sayıda tokenlerin “ikinci dalgası” hafta içinde düşecek. Simon Biles ayrıca, halihazırda Naomi Osaka, Tony Hawk, Derek Jeter ve Tiger Woods gibi diğer yıldız sporcuları da içeren Autograph'ın danışma kuruluna katılacak.

NFT'ler oldukça büyük kitlelerin dikkatini çekmeye devam ediyor.

Biles, Forbes'a “Çoğu insan gibi, son birkaç aydır NFT'ler hakkında giderek daha fazla şey duyuyorum” dedi. 'Öğrenmek için çok ilginç bir alan oldu ve sonunda ilk NFT koleksiyonumu duyurmaktan heyecan duyuyorum.'

Twitter'dan imzalı ilk NFT'lerini satışa çıkarmıştı.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Platforma girmekten memnun olduğunu duyurdu.

Bu yılın başlarında bir başka Super Bowl zaferini tazeleyen Brady, platformunun eğlence şirketi Lionsgate ve spor bahis şirketi DraftKings ile ortaklıklar imzaladığını duyurdu. 11 Ağustos'ta Brady ilk NFT koleksiyonunu çıkardı ve 10.000'in tamamı anında tükendi. Wayne Gretzky, ertesi hafta Autograph aracılığıyla birkaç dakika içinde tükendiği bildirilen bir NFT koleksiyonu yayınladı. Biles, Forbes'a Autograph potansiyel bir ortaklık hakkında kendisine yaklaştığında 'gerçekten heyecanlandığını' söyledi.

Yıllık geliri 5 milyon dolar.

Ayrıca “Tom Brady, Wayne Gretzky ve Naomi Osaka ile bir gruba katılmaktan onur duyduğunu” söyledi. Biles, platforma katılmanın bir diğer önemli faktörünün “gerçek bir işbirliği süreci olacağını bilmek” olduğunu belirtti. Athleta, Visa, United Airlines ve Uber Eats dahil olmak üzere bir düzine kurumsal ortağı olan Biles'ın yıllık gelirinin  yaklaşık 5 milyon dolar olduğu tahmin edilekte.

Popüler İçerikler

Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'