Saygı Gecesinden Sonra Epey Değişen Rapçi Ceza'nın Son Hali Cennet Mahallesi Rüstem'e Benzetildi

Geçtiğimiz günlerde adına düzenlenen 'Saygı1' konseriyle gündeme gelen ünlü rapçi Ceza'nın son hali Cennet Mahallesi karakterlerinden 'Rüstem'e benzetildi.

Türkçe rap müziğinin efsane isimlerinden bir tanesi olan, her şarkısıyla gönülleri fethedip büyük bir kitleye rap müzik aşkını aşılayan Ceza hala ne yapsa gündem olmaya devam ediyor.

Rapçi Ceza, geçtiğimiz günlerde şarkılarının Gazapizm, Sefo, Killa Hakan, Çakal, Ayben, Anıl Piyancı, Şehinşah, Contra, Baneva, Lil Zey, Cartel, Ozbi, Server Uraz, Candan Erçetin, Gripin ve Yener Çevik gibi isimlerce yorumlandığı "Saygı1" konseriyle bir kez daha büyük beğeni toplamıştı.

Şarkıları kadar özel hayatı ve kendine has havalı tarzıyla görmeye alıştığımız Ceza'nın yer aldığı son videoysa gözlerden kaçacak gibi değildi.

blog.biletino.com

Ceza, gömleği ve başına taktığı bandanayla unutulmaz dizi Cennet Mahallesi'ndeki 'Rüstem' karakterine benzetildi.

O anları da buradan görebilirsiniz...

Videoyu gören goygoycularsa kendilerine hakim olmayıp kendilerini yorumlara verdi. Hadi gelin bi' görelim, kimler neler demiş:

twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com

İlginizi Çekebilir

Instagram Kapalıyken TikTok'a Düşen Nurgül Yeşilçay Anlam Verilemeyen Videoları Tiye Alınca Olanlar Oldu!
İntikam Alındı: Mauro Icardi Kendisinden Ayrılan Eşi Wanda Nara'nın Kredi Kartlarını Bloke Ettirdi!
"Arkadaş" Kalan Eski Sevgililer Çağla Şıkel ve Avukat Nail Gönenli Aşklarına İkinci Bir Şans Verdi!

Popüler İçerikler

THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
YORUMLAR
07.08.2024

tepki çekmek istemem türkçe rap tarzım değil ama cezanın yaptığı bir kaç hareketi bende farklı hisler uyandırmıştır..şöyle ki zamnında lolipop reklamında oynaması :):) bak ona mesela çok şaşırmıştım..yaptığı müzik olsun çizdiği portre olsun Allah aşkına lolipop reklamı nedir? yani sanki sponsor bulamamış ''abi ne olursa kabulum'' gibi hissettirmişti..son olarak geçen bir programda kendisini sefonun bir şarkısına eşlik ederken tempo tutarken ve bayaaa beğenmiş bir halde gördüm :):): sefoyu neredeyse alkışlayacaktı..20 küsür senin verdiği savaş bu muydu ? sefo, fero veya muro yada norm ender falan böyle etkinlikte çıksa onları da böyle tempolayacak mı? ben bu kişilerin yaptığı işi eleştirmiyorum herkes hertülü müziği yapabilir ama sen baba cezasın ya yeraltından falan geldin :)) neyse herşey hepsi tamamen popüler kültürde para olayı için çizilen portreler..bu yüzden bu foto vb beni çok şaşırtmadı..zamanında popcuları da geniş kitlelere ulaşsın diye ne hallere sokmuştu bu düzen

07.08.2024

katılıyorum ceza bozdu artık nefret grubu zamanında beri takip ederim cezayı bir zamanlar hayranıydım ama artik değilim yeni şarkılarıda hoşuma gitmiyor eski ceza yok maalesef

07.08.2024

2pac la aynı gün doğan Cengiz Han dan yürüyor :D baraküda balik balik takılayeru

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ