Savunmasız Gördükleri Kadınları Kaçırmak İçin Akılalmaz Bir Yöntem Geliştiren Tacirler Kanınızı Donduracak!

TikTok platformunda her gün eğlenceli şeyler izlemenin yanı sıra yeni şeyler de öğreniyoruz. Seks tacirlerinin savunmasız insanları belirlemek için uyguladığı bu son yöntem hakkında herkesi uyarak bir kullanıcı bizleri hem şaşırttı hem de aydınlattı. Peki bu insan tacirlerinin uyguladığı yeni yöntem ne? Haberin detayları aşağıda...  👇

TikTok'ta "Dikkat edin!" uyarısı ile video paylaşan @boogeyman0302 isimli kullanıcı, insan tacirlerinin savunmasız insanları hedef aldığı son kaçırma yöntemi hakkında herkesi bilgilendirdi.

Endişeli bir baba, kızının arabasında fark ettiği detayın ardından bu konuyu TikTok platformuna insanların bilinçlenmesi için taşıdı.

Videoda kızının arabasını gösteren baba 'Bu videoyu önemsemeniz de, dikkatli olmanızı istiyorum' şeklinde uyarısını yaptı.

Şehirde çalışan kızının işinin genellikle saat 3'te bittiğini ve eve geldiğini anlatan baba, son üç sabahtır arabanın arka kapısında bir şey fark ettiğini ekledi.

Arabanın arka kapısının koluna takılmış siyah bir fermuar var. ☝

Fermuarı gösteren baba, ne olduğunu anlamadan fermuarı kestiğini anlattı. Ancak kesmesinin ardından sonraki gün yine fermuar aynı kapı kolunda beliriyordu.

Kızıma 'Arabanın arka kapı kolundaki fermuar da ne? Her sabah kesip duruyorum' dedim. O ise 'Neyden bahsettiğini anlamadım' dedi. 

Gerçek ise babanın kolluk kuvvetlerinde çalışan erkek kardeşi ile konuşmasıyla ortaya çıktı.

Ona siyah fermuardan bahsettim ve bir an çok sessizleşti. Meğerse insan tacirleri ve savunmasız kadınları soyan insanlar, bunu bir arabaya onlar için kolayca fark edemeyecekleri bir yere koyuyorlar. Ancak bunu dışarıdan gören diğer insan tacirleri ile soyguncular, bunun ne anlama geldiğini gayet iyi biliyor.

Yani bu tür siyah bağlar (fermuar veya kravat olabilir) insan tacirlerine veya adam kaçıranlara birinin yalnız ve kolay bir hedef olduğunu göstermek için işaret olarak kullanılıyor.

Gece geç saatlerde dışarı çıkıp araba kullanan genç kızlarınız varsa, her sabah arabalarını kontrol edin. Siyah kravat veya göze çarpan herhangi bir şey arayın ve hemen çıkarın.

İlginizi çekebilir:

Kendilerini İkinci El Araba Gibi Satışa Çıkaran Kişilerin Yeni TikTok Akımı Beyinleri Yaktı!
Güvenlik Kamerasına Takılan ve Paranormal Olduğunu Söylenen Görüntüler Sosyal Medyada Viral Oldu
Rusya ve Ukrayna Arasındaki Savaşta 6 Ay Boyunca Esir Tutulan Kadınların Yaşadıkları Kanınızı Donduracak

Popüler İçerikler

Mert Hakan Yandaş'tan 'Korkak Herif' Diyen Kerem Aktürkoğlu'na Yanıt: "5'e 1 Dayak Yerken"
Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
Tam Bir Erkek Annesi: Oğlu Can'la Yolculuğa Çıkan Ezgi Mola'dan "Anne Be" Dedirten Sözler
YORUMLAR
26.10.2022

Şimdi hocam bana biraz garip geldi. Yani demek istiyorsunuz ki; insan tacirleri arasında inanılmaz bir bağ vardır, sürekli birbirlerini desteklerler. Kardeş gibidirler.. Der ki; "kardeş ben yaptım, sen de yap".. Öyle mi?

siksok uyurmalarını anca siz paylaşırdınız zaten

26.10.2022

Hey dostum lanet olsun sen neden bahsediyorsun

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ