Savcılık Ev Hapsi Kararı Aldırttı: Somalili Kaçtı, Yemenli Kaçamayacak!

Somali Cumhurbaşkanı’nın oğlunun trafikte bir kişiyi öldürdükten sonra Türkiye’den kaçması tüm kesimlerden tepki çekmişti. Bir trafik kazasına da Yemen eski savunma bakanını oğlunun karıştığı ortaya çıkmıştı. Yurt dışı çıkış yasağı ile serbest kalan Musaeed Ahmed Musaeed Hussein için savcılık harekete geçti. Şüphelinin avukatı ise karara itiraz edeceklerini açıkladı.

Somali Cumhurbaşkanı’nın oğlu, trafikte 35 yaşındaki iki çocuk babası Yunus Emre Göçer’in kullandığı motora çarparak ölümüne neden olmuştu.

Katil için yurt dışına çıkış yasağı konulmuş ancak Somali Cumhurbaşkanı’nın oğlunun çok önceden Türkiye’den kaçtığı ortaya çıkmıştı.

Yemen Eski Savunma Bakanı Ahmed Musaeed Hussein'in 27 yaşındaki oğlu Musaeed Ahmed Musaeed Hussein’in de trafikte yaşlı bir kadına çarparak ağır yaraladığı ortaya çıkmıştı.

Detaylar 👇

Somali'nin Şoku Geçmeden Yemen Çıktı: Yabancı Bakanın Oğlu da 72 Yaşında Kadına Çarpmış

Savcılık, yurt dışı yasağı ile serbest bırakılan Musaeed Ahmed Musaeed Hussein için ev hapsi kararı da aldırdı.

Hussein’in avukatı ise sosyal medyadan karara itiraz edeceklerini açıkladı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

Somali Cumhurbaşkanı'nın Oğlunun İfadesi Ortaya Çıktı: Yunus Emre Göçer'i Suçlamış
İsmail Saymaz, Mohamud'la İlgili Yeni Skandalı Paylaştı: Göçer Öldükten Sonra Bile Gözaltı Kararı Verilmemiş

Popüler İçerikler

Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Çekirdek Sabancılar Nazlı, Hacı ve Arzu Alara'dan Klasikleşen Aile Pozuna Güncelleme Geldi!
Narin Cinayetinde Yeni Gelişme! Katilin Kim Olduğunu Açıklayan İtirafçı: "Katil, Amca Salim" Dedi
YORUMLAR
11.12.2023

Buraya yazıyorum: Bunun çarptığı kadın ağır yaralanmadı ölüm tehlikesi yok diye şov yapıyorlar para cezası verip kaldığın yerden devam diyecekler.

11.12.2023

Yasalar her zamanki gibi sadece dürüst vatandaşa işliyor ancak. Bir yakınım ölümlü bir trafik kazasına karışmıştı, az kusurlu olmasına rağmrn hapis yattı. Bunlara nerdeyse ödül verecekler. Hani ağzınızdan düşürmediğiniz hak?

11.12.2023

Bu orospu çocukları neden bizim ülkemizde? Kendi ülkelerindeki insanları cehennem gibi bir ülkeye hapsedip kendileri istanbul sokaklarında fink atıyor. Yakında afganistan bilmem nesinin oğlu da birilerini öldürür aman aramız bozulmasın diyee ona da göz yumulur. Be amk çocukları siz daha somaliye, yemene yaptırım uygulamıyorsunuz siz ne dünya liderciliği, neo osmanlıcılık oynuyorsunuz. Medyayı ele geçirmiş sırtlanlar kendilerini aslan diye resmediyorlar.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ