‘Savcı Bharara Türkiye'ye Hiç Gitmedi’

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Reza Zarrab hakkındaki iddianameyi hazırlayan savcı Preet Bharara ile ilgili 'Savcı Bharara da hâkim Richard Berman da Türkiye’de daha önce FETÖ'nün yedirip içirdiği isimler' açıklamasına savcı Bharara'nın sözcüsünden yanıt geldi. Sözcü, Bharara'nın daha önce Türkiye'ye hiç gitmediğini söyledi. 

Kara para aklama, dolandırıcılık ve İran'a uygulanan yaptırımları delme suçlamaları ile ABD'de tutuklu olarak yargılanan Reza Zarrab hakkındaki iddianameyi hazırlayan savcı Preet Bharara'nın sözcüsü, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ifadelerini reddetti.

Hürriyet'ten Tolga Tanış'ın haberine göre Sözcü James Margolin, savcı Preet Bharara’nın daha önce hiç Türkiye’ye gitmediğini söyledi.

Diğer yandan hâkim Berman’ın, Türkiye’de FETÖ ile bağlantılı olduğu iddia edilen YKK hukuk firması tarafından İstanbul’da düzenlenen bir hukuk sempozyumuna davet edilerek ağırlandığı ortaya çıkmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ne demişti?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ErdoğanBM zirvesi için gittiği New York'tan dönüşte, uçakta gazetecilerin sorularını yanıtlamış ve gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunmuştu.

Erdoğan: 'Sarraf Davasına Bakan Hakim ve Savcı FETÖ'nün Yedirdiği İsimler'

Erdoğan, ABD'nin Reza Zarrab'ı tutuklamasını da eleştirmiş, 'Savcı Bharara da hâkim Richard Berman da Türkiye’de daha önce FETÖ'nün yedirip içirdiği isimler' demişti. 

Erdoğan, bu konuyu ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden'a da anlattığını ifade etmişti.

Popüler İçerikler

Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
YORUMLAR

"Camiye ayakkabıyla girdiler." "Başörtülü bacımın üzerine işediler." Vs. Vs. "Bu Cuma belgeleriyle açıklayacağız." 💩

27.09.2016

(374934692329 cuma geçti)

27.09.2016

Canım zaten sen Turkey'e gelsen Rıza hapiste değil yemek sofranda olurdu sakın oturdğun yerde kal anam tamam mı?

27.09.2016

Savcı Bharara daha önce hiç gitmemiş olabilir ama hakimin daha önce İstanbul'a geldiği kesin bilgi.Kaynak isteyenler için: http://t24.com.tr/haber/reza-zarrabin-redd-i-hakim-talebine-savci-bhararadan-yanit-zamanlama-manidar,359952

27.09.2016

Sen nasıl bir omurgasızsın? Daha önce RTE'nin bu iddiası haberine "Kendisinin İstanbula bir konferans için geldiğini savcı Bharara bile kabul ediyor" dememiş miydin? "Şu biliniyor. Bu biliniyor. Zaten şöyleydi. Zaten böyle olduğu kesin" diyerek bilmiş bilmiş, bik bik, sağ göt lobunuzdan salladığınız iddialar sanki kanıtlanmış edasıyla ötmüyor muydun sen diğer haberlerin yorumlarında? Kıvırmayı ya dansözden öğrendin ya RTE'den, değil mi? Sen bilim, teknoloji ve internet dünyasının jöle kıvamlı yüz karasısın.

TÜM YORUMLARI OKU (6)