Savaşlara Tepki Vermek İsteyen Adam Kendini Binlerce Arıyla Kaplayarak Resim Çizdi

‘Arı Adam’ denilen ve Kars’ta yaşayan Yücel Üzeyir adlı ressam, dünya genelindeki savaşlara dikkat çekebilmek için kendini binlerce arıyla kaplayarak resim çizdi. Tablo olarak bal damlası üzerine ağlayan bir kız çocuğu çizen Üzeyir, o anlarda anbean kaydedildi. 

Kaynak: İHA-Işık Çapanoğlu 

Savaşlar sebebiyle masum çocukların yaşadığı acılara tepki göstermek isteyen Üzeyir, kovanların önüne tuvalini kurdu ve binlerce arıyla resme başladı.

Çevresinde ‘Arı Adam’ olarak bilinen Üzeyir kendini, "Arının ağzındaki bal damlasında ağlayan çocuk, Bu eserimde Gazze'deki çocukların çektiği acılara ve savaşların doğa üzerindeki yıkıcı etkilerine dikkat çekmek istiyorum.” sözleriyle açıkladı.

İşte detaylar 👇

Bu içeriklerimiz de ilginizi çekebilir.

Almanya’ya Dönüş Vakti Gelen Gurbetçi Göz Yaşlarıyla Röportaj Verdi
Kimse Fark Etmedi: Kınada Damada da Duvak Takılınca Ortaya Komik Anlar Çıktı
Narkoz Etkisinde Erkek Arkadaşını Soran Babasına El Hareketi Çeken Genç Kız
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

İnternet Alışverişinde 30 Euro Depremi! 200 Liralık Ürünü 2 bin TL’ye Çıkarttılar
2010 Yılındaki Nokia Siparişi 16 Yıl Sonra Eline Ulaştı
Altı Ünlü İsim İfade İçin Jandarma Komutanlığı'na Götürüldü
YORUMLAR
08.08.2024

Anafilaktik şoka girerse kendisi de bala aroma olur toprağa karşıpta, 1000 arı sokar alerji gelişmez, 1001. Arı sokar ölürsün. Şakasıda garantisi de yok bu işin.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ