Savaşçı 5. Sezon 1. Bölüm Tanıtım Fragmanı Yayınlandı!

Fox Tv'nin merakla beklenen dizisi Savaşçı yayınladığı 5. sezon 1. bölüm tanıtım videosuyla takipçilerini sevindirdi. Ne zaman başlayacağı konusunda net bir tarih vermedi. Yayınlanan 5. sezon tanıtım filminde; Bordo bereli bir kahramanı canlandıran Sarp Levendoğlu, Haydar karakteri ile ekranda yer aldı. Türk bayrağının altındaki şehit arkadaşına sarılan Haydar göz yaşlarına hakim olamadı. Kamuflaj kıyafetlerini giyinip, silahlarını kuşanırken söylediği ' Ben savaşçıyım, savaşçıyı öldüremezsin! ' sözleriyle herkesi etkiledi. İşte Savaşçı yeni sezon fragmanı...

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Savaşçı Son Bölümde Neler Olmuştu?

Savaşçı dizisi son olarak 27 Eylül Pazar ekrana gelen 99. bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Savaşçı dizisinde Kopuz Albay emirlere itaat etmediği ve Yüzbaşı Kağan Bozok'un yaşamını tehlikeye atması nedeniyle Özel Kuvvetler Komutanlığı görevinden alınırken, Kılıç Timi de istifa etti.

Kopuz Albay’ı korumak için kurşunların önüne atlayan Yüzbaşı Kağan, Merlin’in adamları tarafından vurulur. Büyük şok yaşayan Kopuz Albay bir yandan çatışırken, bir yandan da ağır yaralı olan Kağan’ı ateş çemberinden çıkarmak için çareler düşünür. Ancak bu o kadar kolay olmayacaktır. Çünkü Merlin ikinci planını çoktan devreye sokmuştur.

Yörük Haydar ve Kılıç Timi’nin diğer üyeleri ise Kopuz Albay ve Kağan Yüzbaşı’yı kurtarmak için her şeyi göze almış, hemen harekete geçmek isterler. Ancak Kutalmış Paşa timin bu isteğine önce karşı çıksa da sonra beklenmedik hamlesiyle herkesi şaşırtır. Gerilim gittikçe tırmanırken Kopuz Albay ve Kağan Yüzbaşı için artık çok az zaman kalmıştır.

Popüler İçerikler

Fatih Altaylı'dan AK Partili Şebnem Bursalı'ya İğneleyici Yazı: "Istakoz Kuru Yenmez, Şarap Ne İçtiler Acaba?"
Ak Parti ve MHP'den Muhalefete Geçen Belediyelerdeki Milyarlık Borçlar Dudak Uçuklattı
Fatih Altaylı'dan Kendisine "Sözde Gazeteci" Diyen Hakan Ural'a Duyanları Dumur Eden Cevap