Savaş Gemileri Yeniden Boğaz’da: 16 Gemiyle Gövde Gösterisi

Türk Deniz Kuvvetleri’ne bağlı 16 gemi, Preveze Deniz Zaferi’nin Yıl Dönümü ve Deniz Kuvvetleri Günü kapsamında İstanbul Boğazı’ndan geçiş yaptı. Savaş gemileri, Türkiye’nin çeşitli limanlarını ziyaret ederek kutmaları icra edecek.

Türk Donanması, Cumhuriyet’in 100’üncü yılı kutmaları kapsamında 100 gemi ile İstanbul Boğaz’ında tören düzenlemiş ve düşmana korku salmıştı.

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı, bugün ise Preveze Deniz Zaferi’nin Yıl Dönümü ve Deniz Kuvvetleri Günü kapsamında yine İstanbul Boğazı’ndaydı.

Preveze Deniz Zaferi’nin 486'ıncı yıldönümü kutlanırken, donanmaya bağlı 16 savaş gemisinin Boğaz’dan geçişini vatandaşlar da ilgi ile takip etti.

Savaş gemilerinin geçişinden görüntüler 👇

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

Türk Donanmasının Cumhuriyet'in 100. Yılında İstanbul Boğazı'ndan Geçtiği Anlar Tüyleri Diken Diken Etti
7 Maddede Özetledik: Montrö Sözleşmesi'ne Göre Boğazlar'dan Hangi Gemiler Geçebilir veya Geçemez?
Savaş Gemisinden İstanbul'u Seyrettiler: ABD Askerlerinin Boğaz Keyfi

Popüler İçerikler

Fransa'da Geri Dönüşüme Gönderilen Aracın Türkiye Fiyatı İçinizi Sızlatacak...
Kübra Aykut'un Ardından Bir Şok Ölüm Daha: Makyaj Artisti Alp Kavasoğlu Vefat Etti!
Galatasaray'da Mauro Icardi Oynamadığı Derbiye Damga Vurmayı Başardı
YORUMLAR
27.09.2024

Muğla tarafında bir devriye botu kalsaydı bari (!) Üzülerek ve utanarak takip ediyorum geçtiğimiz günlerde yaşanan saçmalıkları. Şanlı ordumuz bu duruma düşmemeli.

27.09.2024

Savaş gemilerimizin yaklaşık maliyetleri: - TCG Anadolu: 1.4 milyar $ - TF-2000 Destroyeri: 1 milyar $ (?) - Reis Sınıfı Denizaltı: 500 milyon $ - İ Sınıfı Fırkateyn: 375 milyon $ - Ada Sınıfı Korvet: 250 milyon $,bizlerden çalınıp yandaş şirketlere akıtılan ve kayıp 128 milyar doların yerine yüzlerce gemilik filomuz olabilirdi...kendimizi dev aynasında görmeyi bırakalım realist olalım.

27.09.2024

İmfye 1'5 milyar dolar borçluyduk 17 banka battırdılar Nejdet sezer ve Ecevit lafı bile olmadı hangi akla hizmet ediyonuz

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ