Satış Hedefini Tutturamayan Çalışanlar Ceza Olarak Emekletildi!

Çin'de hedeflerini tutturamayan bir firmanın çalışanları ceza olarak emekletildi...

'Yemin ederim, ben sorumluyum'

Videoda yöneticilerin sahnede durduğu, bazı çalışanların ise yere serilmiş kırmızı halının üzerinde emekler şekilde ilerlediği görülüyor. Görüntülerde ayrıca çalışanların 'Yemin ederim, ben sorumluyum' dedikleri duyuluyor.

Daily Mail'in aktardığına göre, söz konusu uygulama yıllık satış hedeflerini tutturamayan çalışanlara 'ceza' olarak yaptırıldı. Haberde, çalışanlardan bu şekilde halı üzerinde 3 tur atmaları istendiği bilgisine de yer verildi.

Yerli gazetelerden Pear'a konuşan bir şirket yöneticisi, görüntülerdeki çalışanların kendi istekleriyle cezalandırıldıklarını belirterek 'Eğer gönüllü olmasalardı onlara kim bunu yaptırabilirdi ki? Gönüllü oldular ve kimse onları durduramadı' dedi.

Kaynak: Sputnik

İşte o görüntüler:

Benzer bir olay daha önce de olmuştu:

Hedeflenen Satışa Ulaşamayan Kozmetik Çalışanları Ceza Olarak Sokakta Emekletildi!

Popüler İçerikler

Özel Okulda Silahla Vurulmuştu: Hastaneye Kaldırılan Okul Müdürü Hayatını Kaybetti
Okul Müdürünü Öldüren Öğrencinin İfadesi Ortaya Çıktı: Cinayetten Sonra Börek Alıp Eve Gitmiş
İdeal Evlilik Yaşı Tartışması Aldı Başını Gitti "Çağımız 30 Yaşından Önceki Evliliği Taşıyamaz"
YORUMLAR
23.01.2020

dünyayı ne kadar berbat bir hale getirdik..

23.01.2020

"Kendi hayallerini hayata geçir. Yoksa maaş karşılığı bir başkasının hayallerini gerçekleştirmek için çalışırsın." F.Gray

24.01.2020

Para kazanıp insanlığını kaybeden ego tatminkarı yöneticiler , ne diyeyim ki bir yandan güzellikler bir yandan ego ve içini öfke kaplamış insanlar. Sahi vicdan merhametini mi sattın da para kazandın.Üç kuruş maaşa geçim sıkıntısı çekerek gene de yüzündeki gülümsemeyi eksik etmiyor o insanlar kimse kimseden üstün değil ama biz kavramını bilmeyenlere üzülüyorum cidden.

TÜM YORUMLARI OKU (4)