Satanizm Eleştirileriyle Hedef Gösterilen ve Final Kararı Alınan Maske Kimsin Sen'in Ardından Yapılan Yorumlar

Eda Ece, Alican Yücesoy, Doğu Demirkol ve Melis Sezen'in jüri koltuğunda oturduğu, Tansel Öngel'in sunuculuğunu üstlendiği Maske Kimsin Sen'in erken final yapacağı ortaya çıktı. Alınan bu final kararının ardından sosyal medyada tepkiler yükseldi.

1 Ocak tarihinde ekranlara gelen, Eda Ece, Alican Yücesoy, Doğu Demirkol ve Melis Sezen'in jüri koltuğunda oturduğu, Tansel Öngel'in sunuculuğunu üstlendiği Maske Kimsin Sen kısa sürede gündeme bomba gibi düşmüştü.

Maskelerin altındaki ünlülerin tahmin edilmeye çalışıldığı yarışmada kullanılan maskeler 'Satanizme özendiriyor' gerekçesiyle birilerinin tepkisini çekmişti.

Başlatılan linç kampanyasının ardından da Fox TV yarışmaya devam edeceklerini açıklamıştı ve tam gaz da devam ediyordu. Her cumartesi günü ekranlarda hangi maskenin altından hangi ünlünün çıkacağını merakla izliyorduk.

Geçtiğimiz günlerde de 29 Ocak 2022 tarihinde Resmi Gazete'de yayınlanan Cumhurbaşkanı Genelgesi'nde adından söz edilmeden Maske Kimsin Sen ile ilgili yaptırımlar yapılması gerektiği belirtilmişti.

Yayınlanan genelgenin ardından da maalesef Maske Kimsin Sen'in erken final yapacağı ortaya çıktı. Kaldırılma nedeni açıkça belirlenmezken yarışmanın cuma günü son kez çekileceği belirtildi.

Bu üzücü kararın ardından da sosyal medyada tepkiler yükseldi...

Gerçekten bu karar aşırı derecede üzdü beni... Siz ne düşünüyorsunuz?

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Bırakacak mı? Sürgün Sistemine Tepki Gösteren Mert Öcal ve Acun Ilıcalı Arasında Geçen Düşündüren Diyalog
Yüzünü Göstermek İstemeyen Genç Kızı İfşa Ettiği ve Azarladığı İçin Tepki Çeken Esra Erol Açıklama Yaptı
Esra Erol'un Kurgu Olduğunu Açıklayan Fatma'nın Ortaya Çıkan Son TikTok Videosu Pes Dedirtti!

Popüler İçerikler

Hepimiz Merak Ediyorduk: Ortalığı Kasıp Kavuran Mert Demir Stilinde Kimin İmzası Olduğunu Açıkladı!
Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
YORUMLAR
01.02.2022

Bu cahil sürüsünün maske kimsin sen programına bu kadar saldırmasının tek bir sebebi var. Programın fox tv de yayınlanıyor olması. TRT'nin uyduruk, gerçek dışı tarih dizilerinde sabah akşam kafa kesilmesi çocuklar için normal ama bu program çocukları etkiliyormuş. Küçücük çocukları kin ve nefret dolu bakar hale gelmesinin, mitinglere bu çocukların eline mikrofon alıp muhalefete hain demesinin sebebi, bu programı değil, sizin kanallarınızı izliyor olmasıdır. Önce kendi kanallarınızı kökten kapatın

01.02.2022

Çakma tarih dizilerinden gaza gelip elinde kılıç kalkanla , kafasında börkle, yada oyuncak ata binip seyreden, poz veren bir kitle çıkmıyor tabii bu programdan. Sabah programlarının kitlesi mesela maske kimsin sen seyredip enseste, ahlaksızlığa, dolandırıcılığa, cinayete, pedofiliye, çete kurmaya, uyuşturucuya, hırsızlığa özendi hep maskeler yüzünden... çok isabetli !!! bir karar , artık ahlaklı, erdemli, omurgalı , dürüst bir toplum bekliyor bizi.

01.02.2022

Siz gidin Kuruluş Osman,Diriliş Ertuğrul gibi dizileri izleyin. Onlar da hiçbir şiddet yokmuşcasına satanizm olmayan bir programı olmayan bir sebepten kaldırmak cahillikten başka zırva değildir.

TÜM YORUMLARI OKU (17)