Sarp Ataman, Yeni Sezonda Pana'nın Teknik Ekibinde

Yunan ekip Panathianikos'un başantrenörü Ergin Ataman, oğlu Sarp'ı yeşil-beyazlı kulübün teknik kadrosuna transfer ediyor. Protothema'nın aktardığı habere göre, Sarp Ataman yeni sezonda parkede olacak.

Oğlunun Panathinaikos‘un koç ekibine katılabileceğini belirtmişti

2024'ün Aralık ayında SKWEEK’e açıklamalarda bulunan Panathinaikos koçu Ergin Ataman, oğlu Sarp Ataman’ın ileride antrenörlük yapmaya sıcak baktığını söylemişti:

“Gelecek yıl ona takımda resmi bir görev vermeye çalışacağız. Tabii Yunanistan’daki yaş kurallarını bilmiyorum, ayrıca okula da gitmesi gerekiyor. Yine de bence 15 yaşında yarı zamanlı olarak asistan koçluk yapmaya başlayabilir.

İnsanlar bana onun koçluk için çok genç olduğunu söylüyor. Ama dünyada 13-14 yaşına Harvard’a, Stanford’a giden çocuklar var. Dahi çocuklar bu yaşlarda en büyük okullara gidebiliyor, belki basketbolda da dahi çocuklar olabilir. Neden olmasın? Ama tabii ki okula ve eğitimine devam etmesi çok önemli.

Sarp’ın benden daha iyi bir koç olabileceğini düşünüyorum. Yeni jenerasyn zehir gibi, bizden daha iyi olacaklar. Oğlum benden daha iyi koç olabilir mi ya da bu kadar EuroLeague şampiyonluğu kazanabilir mi bilmiyorum. Ama bence ileride Avrupa’nın en genç koçu, ya da NBA’deki ilk Avrupalı koç olabilir.”

Ergin Ataman dediğini yaptı

Yunan basınından Protothema, Sarp Ataman'ın 2025-2026 sezonunda Panathinaikos'un teknik kadrosunda olacağını açıkladı.

Bu içerikler de ilgini çekebilir

Hedefine Çok Az Kaldı: Cristiano Ronaldo Hangi Takıma Gidecek?
Fenerbahçe'nin Antrenörü Masiulis'ten Sıra Dışı Zafer Paylaşımı
Efe Akman'ın Islıklanmasına Gazeteci Mehmet Ayan'dan Tepki
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Sahte İsimle 7 Kitap Yazıp Konferanslar Veren Sosyal Medya Fenomeni Cinayet Hükümlüsü Çıktı
Fenerbahçe - Galatasaray Derbisinde Kazanan Çıkmadı: 1-1
Anlamak İsteyene: Kadına Şiddete Dikkat Çekmek İsteyen Kadınların Yeni Akımı Çok Beğenildi
YORUMLAR
28.05.2025

Adam kayırmaya, kendi çocuğumuzu/akrabamızı atamaya/transfer etmeye vs yabancı ülkelerde dahi devam ediyoruz. Gittiğimiz yeri dahi bozuyoruz. Sonra yancı firmalara boykot bilmem ne ile olayı değiştirmeye çalışıyoruz. He he düzeliriz kesin.. Sen çocuğunu önce diyetisyene götür. Parkeleri temizleterek zayıflatmayı planlıyorsan tabii bilemem..

28.05.2025

Bu kilolarla bir işe yarayabileceğini pek zannetmiyorum.

28.05.2025

o değilde son görselde ergin bey ile oğlunun maşallah ne ikizleri varmış öyle 85 beden falanmı acaba

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ