Sarp Apak'ın Eşi Bengi Apak'ın Bam Teli Attı: Instagram Yasağını Detoks Olarak Görenlere Resmen Yargı Dağıttı

Sarp Apak'ın eşi Bengi Apak da Instagram yasağına tepki gösteren isimlerden biri oldu, erişim engelini detoks olarak görenlere çıkışan Apak'ın tepkisi sert oldu!

Bengi Apak, sosyal medya fenomeni olarak başladığı yolculuğunu hızla genişletmiş bir isim olarak şimdilerde karşımıza çıkıyor. İlk olarak X üzerinden tanınmaya başlanan Apak, bu süreçte ünlü oyuncu Sarp Apak ile tanıştı ve ikili dünyaevine girdi.

Sosyal medyada dikkat çeken paylaşımları ve enerjik tavırlarıyla kısa sürede popülerlik kazanan Bengi Apak, Can Bonomo ve Can Temiz’in podcast’i "O Tarz mı"'ya 'Bengi Abi' lakabıyla katılarak bilinirliğini arttırdı.

Gündelik yaşamına dair samimi paylaşımlar yaptığı Instagram hesabı, takipçileriyle olan bağını güçlendirdi. Şimdi ise stand-up şovları ile sahnede karşımıza çıkan Bengi Apak, hem sosyal medya dünyasındaki varlığını hem de sahne performanslarını başarılı bir şekilde sürdürüyor.

Instagram'ın kapatılmasına tepki gösteren ünlülerden biri olan Apak, durumu 'detoks' olarak görenlere sert çıkışarak bir video paylaştı.

"Detoks dediğin senin kendi iradenle yapacağın bir şey, her şey açıkken sen kapat dön içe, ne varsa senin içinde, ne b*k yersen ye!" diyen isim fena çıkıştı!

İşte o anlar 👇

twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com

İlginizi Çekebilir:

Yasağa Instagram'dan Verdiği Tepkiyi Muhabirlere Göstermediği Düşünülen Duygu Özaslan Eleştirilerin Odağı Oldu
Kıyafetini Eleştiren Kullanıcıya Ateş Püskürmüştü: Hande Yener Bir Kez Daha Özgürlük Dersi Verdi
Konserindeki Seyircinin İlgisini Instagram Yasağına Bağlayan Cenk Eren Olaya Kendince İyi Yönünden Baktı

Popüler İçerikler

Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
YORUMLAR
10.08.2024

Şu kadının nesini sempatik buluyorsunuz? Bana özgüvensiz biri gibi geliyor bütün o mükemmel görünme çabası ve argo söz ve hareketleri…

Bu kadın ozguvensizse ozguven sahibi biri nasıl acaba? Küfür ederek tepki vermek özgüven eksikliği anlamına gelmiyor. En azından psikiyatri ve psikoloji böyle bir şeyin alakasını kurmuyor. Hatta sosyal psikoloji alanında da küfürün özgüvenle bir alakası yok..

10.08.2024

küfür hoş bir şey değil ama hakedene hakettigini vermek gerekir. detox diyen loboslar aslında başka küfürleri de haketmis ama zarif davranmış. ne biçim toplum ya kendi kullanmayinca omuz silkip bana ne dediği yetmiyormuş gibi bir de abuk subuk yorum yapıyor ...

10.08.2024

bu kadın mı gerçekten ?

TÜM YORUMLARI OKU (14)