Şarkılar Bizi Söyler Yılbaşı Özel Konuğu Özgürcan Çoban Kimdir? Özgürcan Çoban Kaç Yaşında, Nereli?

Ünlü sanatçıların sunumuyla ekrana gelen ve Kanal D ekranlarında sevenleri ile cumartesi günü buluşan Şarkılar Bizi Söyler programı yılbaşı özel programı ile gündeme geldi. Cuma akşamı sanatçı konukları ile hem görsel hem de işitsel renkli bir şov yapacak olan programın konuklarından biri de genç yetenek Özgür Can Yıldız. Yılbaşı akşamı Şarkılar Bizi Söyler programını izleyecek vatandaşlar Özgür Can Yıldız kimdir? Özgürcan Yıldız kaç yaşında, nereli? sorularına cevap arıyor.

Ünlü sanatçıların sunumuyla yılbaşı gecesi ekrana gelecek olan Şarkılar Bizi Söyler Yılbaşı Özel bölümü izleyicilerin ilgi odağı oldu. Program hakkında detaylar merak edilirken, konuklar arasında yer alan Şarkılar Bizi Söyler programı konuğu Özgürcan Çoban kimdir? Şarkılar Bizi Söyler konuğu Özgürcan Çoban kaç yaşında, nereli? Özgürcan Çoban şarkıları vatandaşlar tarafından araştırıldı. Peki Özgürcan Çoban kimdir? Şarkılar Bizi Söyler konuğu Özgürcan Çoban kaç yaşında, nereli? Özgürcan Çoban şarkıları!

Özgürcan Çoban Kimdir?

Özgür Can Çoban 1994 Kırşehir doğumlu bir müzisyendir.

6 yaşında 'Özgür Can Müzik Evinde' müzik yapmaya başladı. Lise eğitimini sürdürürken TRT Müzik programlarında vokal ses

olarak çalışmaya başladı. TRT'nin yapmış olduğu ses yarışmalarında birincilikler kazanarak aynı yıl içerisinde TRT'de Türk Halk Müziği 'Sözleşmeli Ses Sanatçısı' olarak görev aldı.

2013 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarı Ses Eğitimi Bölümünde eğitime başladı. Özgür Can İTÜ TMDK'da Erol Parlak, Can Etili ve Zara'dan nazariyat, şan ve repertuar dersleri aldı. Sanatçı, Sahne-beden, jest ve mimik eğitimini tiyatro ve sinema sanatçısı Ziya Kürküt' den aldı. Pek çok yarışmada dereceler aldı.

Popüler İçerikler

Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
Vefatından İki Gün Önce Armağan Çağlayan'ın Programına Konuk Olan Metin Arolat'ın Sözleri Gündem Oldu
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!