Şarkılar Bizi Söyler Konukları Kim? İşte 12 Mart Şarkılar Bizi Söyler'in Konukları...

Kanal D ekranlarında müzikseverleri mest eden program Şarkılar Bizi Söyler, bu akşam izleyicisiyle buluşuyor. Her cumartesi akşamı sevenlerine müzik ziyafeti sunan Şarkılar Bizi Söyler her hafta olduğu gibi bu hafta da oldukça değerli isimleri konuk ediyor. Her bölümde farklı bir konsept sunulan programda bu akşamın konsepti de merak konusu oldu. Birbirinden güzel şarkı ve türkülerle dinleyenlerin kulaklarının pasını silen Şarkılar Bizi Söyler Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici'nin sunumuyla daha da keyifli hale geliyor. Programın bu haftaki konukları ve konseptini öğrenmek isteyenler arama motorlarına yöneldi. Peki Şarkılar Bizi Söyler bu akşamki konukları kim? İşte Şarkılar Bizi Söyler 12 Mart Cumartesi konukları...

Şarkılar Bizi Söyler 12 Mart Cumartesi akşamı izleyicisiyle buluşuyor. 40. bölümüyle Kanal D ekranlarında olacak Şarkılar Bizi Söyler bu hafta da gümbür gümbür... İzleyenleri hem eğlendirip hem de duygulandıracak bir bölüm ile saat 20:00'da seyirci karşısına çıkacak. Her hafta yıldızlar geçidi yaşanan programın bu haftaki konukları ve hangi konseptte şarkılar söyleneceği oldukça merak edildi. Peki ibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici'nin sunduğu Şarkılar Bizi Söyler'in bu haftaki konukları kimler? 12 Mart konsepti ne?

12 Mart Şarkılar Bizi Söyler Konukları Kimler?

Her hafta birbirinden değerli konuklarla Kanal D ekranlarını süsleyen Şarkılar Bizi Söyler, bu hafta da sevilen isimleri konuk ediyor.

12 Mart Şarkılar Bizi Söyler Konukları:

Selçuk Balcı

Niyazi Koyuncu

Tuğçe Kandemir

Sinan Yılmaz

Şarkılar Bizi Söyler 12 Mart Konsepti

Şarkılar Bizi Söyler'in bu haftaki 40. bölümünde, konsept 'Karadeniz Gecesi' olarak belirlendi.

Şarkılar Bizi Söyler yeni bölümü ile 12 Mart Cumartesi akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…

Popüler İçerikler

Bülent Ersoy'un Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e "Bu Güzel mi" Eleştirisine Doğuş'tan Tepki Geldi!
Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti