Şarkıcı Sıla'yı Darp Ettiği İddiasıyla Yargılanan Ahmet Kural'ın Hapis Cezası Kesinleşti!

Üç ayrı suçtan toplam 1 yıl 4 ay 20 gün hapis cezasına çarptırılan Ahmet Kural hakkında istinaf mahkemesine yapılan başvuru reddedildi. Sıla Gençoğlu'nu darp ettiği iddiasıyla yargılanan Ahmet Kural'ın hapis cezası kesinleşti.

2018 yılının kasım ayında magazin gündemine bomba gibi bir haber düştü... İddialara göre Ahmet Kural, sevgiyle baktığı Sıla'yı darp etmişti!

Ardından da büyük savaş başladı... Dava üstüne dava açıldı, her iki taraf da birbirini suçladı...

Size burada bahsetmiştik!

Şoktayız! Kıskanılan Aşkta Sona Gelindi: Ahmet Kural Sıla'yı Darp Etti!

En nihayetinde şarkıcı Sıla Gençoğlu'nu darp ettiği gerekçesiyle Ahmet Kural'a 1 yıl 4 ay 20 gün hapis cezası verildi!

Ahmet Kural bu cezayı istinaf mahkemesine başvurarak bozdurmaya çalıştı...

Fakat bugün karar kesinleşti! Mahkeme Ahmet Kural'ı "Tehdit" suçundan 7 ay 15 gün hapis, "Basit yaralama" suçundan 5 ay hapis, "Hakaret" suçundan ise 4 ay 5 gün hapis cezası olmak üzere toplam 1 yıl 4 ay 20 gün hapis cezasına çarptırdı.

Mahkeme üyelerince oy birliğiyle alınan kararda, 'Mahkemenin kararında usule ve esasa ilişkin herhangi bir hukuka aykırılığın bulunmadığı, delillerde ve işlemlerde herhangi bir eksiklik olmadığı, ispat bakımından değerlendirmenin yerinde olduğu, eylemin doğru olarak nitelendirildiği ve kanunda öngörülen suç tipine uyduğu, cezaların kanuni bağlamda uygulandığı' gerekçeleriyle istinaf başvurusu reddedildi. Böylece Ahmet Kural hakkındaki karar kesinleşmiş oldu.

Sıla Gençoğlu'nun avukatından da konuyla ilgili ilk açıklama geldi!

Karar üzerine Sıla Gençoğlu'nun avukatı Rezan Epözdemir, 'Müvekkil Sıla Gençoğlu'na yönelik hakaret, tehdit ve kasten yaralama suçlarından ötürü sanık hakkında verilen mahkumiyet kararına yapılan istinaf başvurusu reddedilmiş ve karar kesinleşmiştir. 29 Ekim 2018 tarihinden itibaren sürdürdüğümüz hukuki mücadelemiz bugün itibariyle nihayete ermiş ve geç de olsa adalet tecelli etmiştir. Kesinleşen karar ve hukuki süreç ile birlikte, müvekkilin haklılığı net bir şekilde ortaya çıkmıştır. Geç de olsa adalet tecelli ettiği için mutluyuz' dedi.

Bakalım, bu gelişmeyle beraber neler yaşanacak?

Gelişmelerin takipçisiyiz!

Popüler İçerikler

Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
Dilan Çiçek Deniz'in Yaza Damgasını Vuracak Yeni Aşkı Ünlü Yönetmenin Oğlu Çıktı!
YORUMLAR
11.01.2022

Şiddetin her türlüsünü sikeyim. Ama bu kadın ünlü diye mi bu diğer ünlü hapis cezası alıyor? Diğer, sokak ortasında bile şiddete maruz kalan kadınların şerefsiz kocalarını niye serbest bırakıyorsunuz 5 dakikada lan?

Pasif Kullanıcı
11.01.2022

evet ünlü diye ne sandın. biz kimiz ki.

11.01.2022

adalet sadece ünlüler ve zenginlere var

TÜM YORUMLARI OKU (4)