Şarkıcı Kader Aldığı Kilolara Yapılan Kötü Yorumlar Yüzünden Hastanelik Oldu! 'Mutlu musunuz Klavyeciler?'

90'lı yıllara damgasını vuran şarkıcı Kader, magazin gündeminden düşmüyor. Geçtiğimiz ay İbo Show'a konuk olan Kader, Tv8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programında çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. Kader canlı yayında yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle aldığı kilolar yüzünden ağır eleştirilere maruz kaldığını söylemişti. Yorumlara isyan eden 43 yaşındaki şarkıcı Kader, sosyal medyada kendisine yapılan hakaret içerikli yorumlar yüzünden hastanelik oldu. İşte tüm detaylar...

'Adamım' şarkısıyla hafızalara kazınan Kader, magazin gündemine bomba gibi düştü. Sağlık sorunları yüzünden kilo aldığını açıklayan Kader, sosyal medyadan eleştirilerin odağı oldu. Şarkıcı kendisine hakaret edildiğini davacı olacağını açıkladı. Ağır eleştirilere maruz kalan Kader, hastaneye kaldırıldı.

''Manda Yavrusu Ne Demek!''

Tam adı Kader Çetintürk olan şarkıcı Kader, sosyal medyanın hayatımızı olumsuz yönde etkilediğini savunan isimler arasında yer alıyor. 14 yaşında 'Ona Buna Bakma - Takıl Bana' adlı bir albüm çıkaran Kader:  'Sosyal medyada yazıyorlar; 'Manda yavrusu' ne demek! Bunun daha ilerisi var, Bu kadar ileri gitmeyin' sözleriyle kendisine yapılan eleştirilere isyan etmişti.

'Mutlu musunuz Klavyeciler?'

Sosyal medyadan aldığı kötü yorumlardan olumsuz etkilenen Kader, hastaneye kaldırıldı. Hastanelik olan Kader'in Instagram hesabı üzerinden bir paylaşım yapıldı. Açıklamada yer alan ifadeler şu şekilde:

'Kader Hanımı hastaneye kaldırdık! Şimdi mutlu musunuz klavyeciler? Duracağınıza arttınız! Ne yazık ki bunların 80 kadın olması da kadının kadına verdiği şiddeti zararı ayıp size ya! Böyle önemli bir insanı sanatçıyı bu güzel kalbi bu hale getiren herkes ama herkes bu saatten sonra kimseye acımıyorum, hepiniz yargı önünde cezanızı çekeceksiniz, bitti o iyi niyetler... Sinan bey size verdiğimiz tüm yetkileri sonuna kadar kullanabilirsiniz o ağlayanlar da dahill!'

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

İbo Show Konuğu Kader Kimdir? Kader Kaç Yaşında ve Nereli?

Popüler İçerikler

Çekirdek Sabancılar Nazlı, Hacı ve Arzu Alara'dan Klasikleşen Aile Pozuna Güncelleme Geldi!
Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!