Şarkıcı Çelik Depremden Sonra Normalleşme Sürecine İsyan Etti: "Diziler, Filmler Başlamış"

6 Şubat 2023 Pazartesi sabahı yaşanan Kahramanmaraş merkezli iki depremin ardından, tüm Türkiye büyük bir felaket tablosuna gözlerini açtı. 10 ilde etkisini gösteren afetin ardından, 14 gündür deprem bölgelerinde çalışmalar hız kesmeden sürüyor. Bu süreçte herkes bir yandan seferber olarak ellerinden geleni yapıyor. Aradan geçen 14 gün sonrası, hayat ufak adımlarla normale dönmeye başladı. Şarkıcı Çelik de bu duruma, televizyonları örnek vererek isyan etti.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki deprem, 10 ili etkiledi. Depremin hissedildiği bölgelerde artçı sarsıntılar sürerken, ekiplerin çalışmaları da devam ediyor.

6 Şubat 2023 Pazartesi günü yaşanan büyük afetin ardından, önce milli yas ilan edilmiş ardından da deprem bölgelerinde OHAL ilan edildiği açıklanmıştı.

Kahramanmaraş, HatayAdıyaman, Gaziantep, Adana, Osmaniye, Malatya, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Kilis’i etkileyen deprem büyük yıkımlara yol açtı.

Deprem sonrası tüm kanallar deprem özel yayınlarına başlamış ve yayın akışlarında yer alan her şeyi iptal etmişti. İki haftadır ekranlarda ve medyada yalnızca depreme yönelik başlıklar göze çarpmaktaydı. Tüm Türkiye tek nefes olup iyi haberler bekliyordu.

Deprem sebebiyle hayatını kaybeden binlerce insanın ardından herkes büyük bir dayanışmanın içine girdi. Yardım kampanyaları tüm ülke çapında farklı ekiplerce toplanmaya başlandı. Geçen iki haftanın sonunda kanallar adım adım normal yayın akışlarına dönmeye başlarken, bu durum şarkıcı Çelik'in isyan etmesine yol açtı.

Çelik bu duruma karşı, "Diziler, filmler başlamış, reality showlardan, haberim yok, sanmam ki başlamamış olsun. Maçlar yakındır." diye başladı sözlerine.

Şarkıcı daha önce Türkiye'de yaşanan ve akıllarda kalan 1999 depremini hatırlattı. Daha önce yaşanılan durum için "doktora yapmıştık, şimdi ihtisas yaptık" dedi.

"Zaten deprem olduğundan beri bütün uzman profesörler ekranda, 1999'da doktora yapmıştık, bu sefer ihtisas yaptık, tüm toplum konuyu öğrendi, her şey kesin düzelecek 1999'da ne kadar ders aldıysak şimdi daha iyisini aldık. Yani dağılabiliriz. Yas?"

Ünlü isim sözlerini "Sadece şarkıcılar, müzisyenler biraz tek ayak üzerinde dursun, onların suçu büyük. Reklamların 15 Temmuz'da bile durduğunu görmedim, ülkede hayat durabilir reklam durmaz." ifadeleriyle bitirdi.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Haluk Levent'e Yaptığı Suçlamanın Ardından Deniz Akkaya Binlerce Takipçili Hesabını Kapattı
Hatay’dan Dönen Merve Boluğur, Kuaför Paylaşımı Yapınca Tepki Çekti: "Herkes Kendi İşine Baksın!"

Popüler İçerikler

Okan Bayülgen Televizyonu Bıraktığını Açıkladı!
Dev Derbi Fenerbahçe'nin! Sarı-Lacivertliler Galatasaray'ı Deplasmanda 1-0 Mağlup Etti
AK Parti'de Kritik Sokak Köpeği Zirvesi: Uyutulma Seçeneği de Gündemde!
YORUMLAR
19.02.2023

Napalım lan napalım? Evim sağlam mı göremiyorum,ev sahibi izin vermiyor, başka eve çıksan para yok, paran olsa çıktığın ev sağlam mı onun garantisi yok, denetleyenlerin güvenilir olduğunun garantisi var mı? Yok. İstanbul dışında iş var mı,yok. Napalım lan biz? Suçu fakir millete atmak ne kolay anasını satayım. Kimse keyfinden yaşamıyor bu karton evlerde.

19.02.2023

Yav kardeşim biz napacaz depremde ölmesek çıkan kaosta açlıktan susuzluktan pislikten ölecez nasıl gidecez bu şehirden

Yaaa boş yapan bir kendini bilir kişi konumuna sokan sanatçı daha ! Offf ne oldu paran mı bitti gündeme çıkma peşindesin ! Birde dizilerde sanki bir kamera önündekiler varya 🤦🏼‍♀️ Kimse ekmek yemesin 🤦🏼‍♀️ Pandemide ağlayanlara bak 🤦🏼‍♀️

20.02.2023

Biz de mi ölelim?

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ