Şarkıcı Aynur Aydın 'Mastürbasyon Yapma Sıklığın Nedir?' Sorusuna Verdiği Cevapla Herkesi Şaşırttı!

Ünlü şarkıcı Aynur Aydın, geçtiğimiz günlerde ünlü Drag Queen Cake Mosque'ın 'Buralarda Neler Dönüyor Bi' Bilsen' programına konuk olmuştu. Aynur Aydın, 'Mastürbasyon yapma sıklığın nedir?' sorusuna verdiği itiraf gibi cevapla herkesi şaşırttı.

Sütyenli sosyal medya paylaşımlarıyla olsun, yaptığı açıklamalarla olsun ara sıra gündem olan Aynur Aydın, son olarak çıkardığı 'Bilmece' isimli şarkısının klibiyle epey konuşulmuştu.

BDSM temalı şarkısının klibiyle gündeme bomba gibi düşen Aynur Aydın, bu sefer de katılığı YouTube kanalında yaptığı açıklamalarla şaşırttı!

Ünlü Drag Queen Cake Mosque'ın 'Buralarda Neler Dönüyor Bi’Bilsen' programına katılan Aynur Aydın, soru-cevap kısmında epey açık sözlü davranmış!

👇

Şarkıcı Aynur Aydın'ın BDSM Temalı Kendini Bağlatarak Astırdığı Yeni Erotik Klibi 'Bilmece' Gündem Oldu!

Sevgilinin yanında pırt yapar mısın?" sorusuna utanarak cevap veren Aynur Aydın, "Yanlışlıkla yapmışlığım oldu ama ben çok utandım olduğunda." yanıtını vermiş.

Asıl bomba geliyor!

"Mastürbasyon yapma sıklığın nedir?" sorusuna verdiği cevapla dikkat çeken Aynur Aydın, "Kendimi mutlu ve iyi hissediyorsam daha sık olabiliyor. Ama kendimi mutsuz hissettiğimde hiç uğramıyorum bile oralara. Çünkü dertliyimdir. Onu da dertlendirmek istemem." demiş!

Haliyle de çok konuşulmuş bu cevabı.

Videonun tamamını izlemek isterseniz...

Siz ne diyorsunuz bu cevaba? Biraz beklenmedik oldu! 😂

Bu arada, sevgilinizin yanında hiç gaz çıkardınız mı? 🤪

Demet Akalın Dünyaca Ünlü Influencer Leonie Hanne'ın Kıyafetini Fazla Açık Bulunca Küfürlü Yorum Yaptı!
Seçkin Zevkleri Olan ve Yaşı Gelmiş Kadınlarla Açık İlişki Yaşadığını Söyleyen Metin Uca'nın İtirafı Şaşırttı!
Meme Dekoltesini Eliyle Kapatan Neslihan Yeldan Bir Takipçisinin 'Kapalı Giyin' Yorumuna Büyük Tepki Gösterdi

Popüler İçerikler

Fatih'in Ecel Terleri Döktüğü Kızılcık Şerbeti Fragmanına Gelen Tepkiler
Survivor Aleyna Kalaycıoğlu Elenir Elenmez O İsmi Takipten Çıktı!
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
YORUMLAR
02.03.2022

Bir kadının cinsellik ile tek kelime etmesi olay oluyor sürekli, erkekler sokuyor koyuyor no problem kadın gık etse wwooooww duydun muuu

02.03.2022

Bomba olan nedir? Kadınların masturbasyon yapmadığını mı düşünüyordunuz? Cinsellik bilgisi ilkokul 3 mü bu arkadaşımızın?

02.03.2022

Onedionun bu politikasına hayranım doğrusu.. İşlerine gelince "Modern/Çağdaş" kısaca medeniyet timsali gözükmeye çalışan platform bu tür konularda ilkel tavırlar sergilemekten de geri durmuyor! Herkesi değil de seni şaşırttığı belli... Rezilsin Onedio...

TÜM YORUMLARI OKU (12)