Şarkıcı Alişan Hastaneye Kaldırıldı, Acil Olarak Ameliyata Alındı

Sivrihisar’daki konserine gitmek için yola çıktıktan sonra yaşadığı şiddetli ağrı nedeniyle hastaneye kaldırılan şarkıcı Alişan için acil olarak ameliyat kararı verildi. Sosyal medyada hesabından açıklama yapan Alişan “Tomografi ve kan tahlili neticesi, bugün apandisit ameliyatı olmam gerektiğini söyledi hocalarımız” dedi. 

Konserine gitmek için yola çıkan şarkıcı Alişan, bir anda sol tarafında başlayan ağrı sebebiyle apar topar ameliyata alındı.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Alişan, yaşadığı ağrı sonrası kaldırıldığı hastanede apar topar ameliyata alındığını açıkladı.

Konserine giderken şiddetli ağrı yaşadığını belirten Alişan, sosyal medya hesabından acil olarak ameliyata alındığını belirterek şu açıklamaları yaptı:

'Sivrihisar konserine giderken, sağ tarafımda dayanılmaz bir ağrıyla Bursa'da hastaneye acile geldik. Tomografi ve kan tahlili neticesi, bugün apandisit ameliyatı olmam gerektiğini söyledi hocalarımız. Sivrihisar konserine bugün için kısmet olmadı maalesef, ama acil ameliyat denmese vallahi geliyordum. Sözüm söz ameliyat olur olmaz ne zaman isterseniz geleceğim' dedi.

👇

Mehmet Ali Erbil Kızı Yasmin Erbil ile Yüzleşti: 'Genç Kadınlarla Birlikte Olmam Rahatsız Edebilir...'

Popüler İçerikler

Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
Tam Bir Erkek Annesi: Oğlu Can'la Yolculuğa Çıkan Ezgi Mola'dan "Anne Be" Dedirten Sözler
YORUMLAR
28.01.2024

Eee nabalım amk tohumuna para mı saydık

28.01.2024

uzintumden kahroldum ampul tayfası düşünsün

geçmiş olsun acil sifalar diliyorum

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ