Sarıyer Belediyespor 2-3 Galatasaray

Galatasaray Bayan Voleybol Takımı, TBVL dördüncü hafta maçlarında Sarıyer Belediye Spor Kulübü ile karşılaştı. Galatasaray deplasmanda oynadığı maçtan 2-3’lük galibiyetle ayrıldı.

Karşılıklı sayılarla ilerleyen birinci sette Galatasaray özellikle blokta sorun yaşadı. Teknik molalarına 8-7 ve 16-15 geride giren Galatasaray, sete son sayılarda dahil olan Güldeniz’in plasesi ve ardından Centoni’nin hücumuyla 25-27 kazandı.

Etkili servis atmaya başlayan Sarıyer Belediyesi karşısında hücum organizasyonunda zorlanan Galatasaray. Birinci teknik molaya 8-4 geride girdi. Sarıyer etkili bir servis turu daha yakaladı ve fark oluşturdu (14-7). İkinci teknik molasına 16-8 geride giren Galatasaray sette toparlanamadı ve seti 25-19 kaybetti.

Üçüncü sete iyi başlayan Galatasaray. Yine karşılıklı ilerleyen sayılarla birinci teknik molaya 7-8, ikinci teknik molaya 15-16 önde girdi. Aslı’nın hücum sayısıyla sette urum 18-22 oldu. Köşelerden etkili olan seti, Güldeniz’in etkili hücum ve servisinin de desteği ile 21-25 kazanarak, Galatasaray 1-2 öne geçti.

 Sarıyer etkili servislerle fark oluşturdu ve teknik molaya 8-2 geride giren Galatasaray. Rakibin bloklarına takıldı; hücumda etkili olamadı. Öte yandan Sarıyer Belediyesi ortadan yaptığı hücumlarda sonuç aldı. İkinci teknik molasına 16-7 geride giren Galatasaray seti 25-14 kaybetti. Maç tie-break setine uzadı.

Başa baş ilerleyen tie-break setinde ise saha değişimine 7-8 önde giren Galatasaray oldu. Sarıyer servis hatasını Galatasaray avantaja çeviri. Setin ikinci bölümünde fark yaratan taraf Galatasaray oldu. Centoni’nin hücum sayısıyla seti 11-15, maçı 2-3 kazanarak sahadan 2 puanla ayrılan taraf Galatasaray oldu.

Galatasaray

Popüler İçerikler

Önceki Şampiyonları Bilen Ünlü Astrolog Meral Güven Şampiyon Olacak Futbol Takımını Açıkladı
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık