Sarılmıştı! Hasan Can Kaya'da Boşanma Nedenini Anlatan Kadını İslamcılar Hedef Gösterdi!

Hasan Can Kaya'nın Exxen'de yayınlanan Konuşanlar programında eşiyle boşanma nedenini anlatan kadın gündem olmuştu. Bazı islamcı sayfalar tarafından Esra öğretmen hedef gösterildi. Bu sayfalara ise tepki yağdı.

Yeni sezona bomba gibi başlayan Hasan Can Kaya'nın sunduğu Konuşanlar programına eşiyle ayrılma nedenini anlatan bir seyircinin ayrılık hikayesi damga vurmuştu.

Öğretmen olan Esra, "Evde iki yabancı gibi yaşamaya başlamıştık, ben de bana iyi gelen ne varsa onu yapıyordum, senin bir bölümün vardı bir gece onu izlerken çok eğlendim. Gülmek için eve seni izliyordum. O da bundan rahatsız olmuş herhalde ertesi gün izleyecektim üyeliği silmiş. Sinirlendim yenisini yaptım, senin sesi duyduğu anda gelip televizyonu kapattı, yasak, eğlenmeyeceksin dedi." demişti.

Bu hikayeyi duyan Hasan Can Kaya da Esra'ya sarılarak destek vermişti. Tabii bazı islami sayfalar bu konuyla ilgili yanlış bir algı oluşturmaya başladı.

Örneğin Daily Islamist isimli sayfa Esra öğretmenin konuşmasını keserek yayınladı. Yapılan paylaşımda sanki sadece Hasan Can Kaya'nın programına gelmek için eşinden ayrıldığı algısı oluşturuldu.

Kullanıcılar da bu sayfaya ağzının payını verdi.

Siz ne düşünüyorsunuz?

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Koreli Sevgilisiyle Nasıl Ayrıldıklarını Anlatan TikTok Kullanıcısı Kadın Tadınızı Kaçıracak!
Filenin Sultanları'nın Neden Özel Uçakla Gelmediğini Akif Üstündağ İlk Kez Açıkladı!

Popüler İçerikler

JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
YORUMLAR
14.09.2023

Bu şeylerin kadınlara dayattığı ve "hayat tarzı" dedikleri kölelik sadece incel erkekliğini din ile perdelemeye çalışan meczuplar tarafından destek görüyor.

14.09.2023

İslamcılar sadece islamla ilgilense keşke…

İslamcıların tek konuşma kaynağı KADIN. Kadının saç uzunluğu,kadının baş örtüsü,kadının saç rengi, kadının diz kapağı, kadının dişleri ve gülüşü,kadının hamile haliyle sokağa çıkmaması, kadının şortu,eteği,feracesi,bonesi,kaşı,gözü, makyajı ve daha binlerce sayabileceğimiz bir ton kavram. Ben bu sakalları pireli,üstü başı leş gibi kokan islam fetişleri heriflerin daha bir gün, yahu hırsızlık günahtır,insanların özel ve genel alanlarına karışmak günahtır,tecavüz günahtır dediğini duymadım. Varsa KADIN,yoksa KADIN. Kadınları sevmemelerin sebebi de hepsinin oğlancı olması…

14.09.2023

Erkek, gücünün ve etkisinin azaldığını gördüğü veya korktuğu anda, yakınında ne varsa, kim varsa, ne olursa ona sarılır. Bu güç takviyesi şiddet, silah, din, töre, yakın aile ve arkadaş, para, kanun ve öldürme olabilir. Çünkü kadın güçlü olmaya, onun tahtını zorlamaya başlamıştır. Bu yüzden eğitim, meslek, laiklik istenmiyor çünkü erkek keyfince yaşayamayacak.

16.09.2023

Binlerce yıllık insanlık kültür birikimi kadını kısıtlayarak hipergami olayını çözmüş. Bunu binlerce yıllık kadın kısıtlılığını son yüzyılda yok ederek ortaya çıkan kaostan anlıyoruz. Bazen kadın özgürlüğü taraftarı olmama rağmen binlerce yılda oturmuş sosyal rolleri yok ederek nereye varacağımız konusunda endişe yaşıyorum. Senin de dediğin gibi erkeğin doğasında şiddet vardır ve kadın zorlarsa bu içgüdünün ortaya çıkması kaçınılmaz olur. Bu içgüdüyü eğitimle de engelleyemiyorsun çünkü şiddet gören kadın doktorlar ve hatta hakimler var, laiklik yanlısı ailelerde şiddet gören kadınlar da var. İçgüdünün görüşü olmaz

TÜM YORUMLARI OKU (31)