Sarıklı ve Cübbeli Kişiler ‘Evli Misiniz?’ Diyerek Saldırdı: Hepsi Serbest Kaldı

Balat’ta nişanlısıyla oturan ve piknik yapan bir çifte, yaklaşık 15 kişilik sarıklı ve cübbeli bir grup saldırdı. Çiftin yanına gelerek, ‘Burada böyle oturamazsınız. Evli misiniz siz?’ diyerek darp eden grubun tamamı serbest bırakıldı.

“Nikahınız var mı? Evli misiniz?”

Olay 29 Haziran günü İstanbul Balat’ta meydana geldi. Nişanlı olan çift, Balat’ta piknik yaparken, sarık ve cübbe giyen yaklaşık 15 kişinin saldırısına uğradı.

Halk TV’den Hazar Dost’un haberine göre; G.B’ye “Sen çarşaflısın, cemaatimizi kötülüyorsun. Burada böyle bulunman doğru değil” diyen grup, A.B’nin gömleğini yırtarken yüzüne ve vücudunun çeşitli yerlerine şiddet uyguladı.

Saldırganların, kendisini darp ettikten bir süre sonra tekrar yanlarına geldiğini belirten A.B, “Olaylar bir anda gelişti, biz hakkımızı helal ediyoruz. Sen de hakkını helal et’ dediler” derken aldığı darp raporuyla beraber saldırganlardan şikayetçi oldu.

Hepsi serbest bırakıldı

Çevrede bulunan insanların “Ne yapıyor gençler? Oturuyorlar. Niye karışıyorsunuz, biz gördük hiçbir şey yapmadılar” gibi tepkileriyle saldırısını durduran grup, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Fakat tüm saldırganlar, karakoldaki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

Popüler İçerikler

MAM 6284 Özel Bölüm'de Söz Alan Erkekleri Koruma Derneği Başkanına Oğuzhan Uğur'dan Ders Niteliğinde Cevap!
Büyük İddia: Çaycuma Cumhuriyet Başsavcısı, Sevgilisinin Eski Sevgililerini Gözaltına Aldırdı
Eşit Maaş Alan Çiftin Ev Geçindirme Hakkındaki Anlaşmazlığı Twitter'ı İkiye Böldü
YORUMLAR
30.06.2022

Bana denk gelselerde ölmüşlerine kavustursam

02.07.2022

bu salaklar gibi ceza almicami bilsem alayının kıçına basıcam tekmeyi

30.06.2022

birader alayını indiricen ancak bunlar bundan anlar bak bakalım birdaha biri bakabiliyormu

30.06.2022

İlla bizde çarşaflılara mı saldıralım bunu mu istiyorsunuz amk sübyancı ensestçi teröristleri kutsalınızı sikeyim sizin kutsalınızı

TÜM YORUMLARI OKU (44)