Saraçhane’de Vatandaşlarla Buluşan Özgür Özel, Yeni Evlenen Çifte CHP Rozeti Taktı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun tutuklanmasının ardından, vatandaşlar Saraçhane’de toplanmaya devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partis Genel Başkanı Özgür Özel, bu kalabalığı yalnız bırakmadı ve Saraçhane’deki vatandaşlarla bir araya geldi.

Özgür Özel, özellikle gençlerin yoğun ilgi gösterdiği bu alanda, evlenip Saraçhane’ye gelen bir çift ile sohbet etti.

Videoyu buradan izleyebilirsiniz:

Yeni evli çiftle sohbet eden Özel, "Bütün gençleri çok seviyoruz, sizin yarınlarınız güzel olsun diye. Çocuklarınız özgür bir ülkede yetişsin diye burada mücadele veriyoruz. Çok kıymetli oldu buraya gelmeniz" dedi.

Sohbetin ardından Özel, çifte düğün hediyesi olarak CHP rozetini taktı.

'Belki ileride hem sizin saklamanız hem de çocuğunuz olursa teslim etmeniz için size veriyorum' diyerek, yakasından çıkardığı rozeti genç çifte takan Özgür Özel, duygusal bir mesaj verdi.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir

Ekrem İmamoğlu’nun Tutuklanmasının Ardından Üniversitelerde Ders Boykotu Eylemleri Büyüyor!
Ekrem İmamoğlu'nun Tutuklanmasını Protesto İçin Sokağa Çıkan Gençlere Polis Müdahalesi ve Şiddet Görüntüleri
Saraçhane'den İlginç Görüntüler Gelmeye Devam Ediyor: Polis Barikatı Önünde Gaz Maskeli 'Semazen' Protestosu
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Sigara İçenlere Kötü Haber, İçmeyenlere Müjde: Kapalı Alanda Sigara Kullanımı Hakkında Yeni Düzenleme Geliyor
30 Euroluk Gümrük Muafiyetinin Kalkmasının Ardından Pek Çok Ürünün Fiyatı Fırladı
Bu Tarihlerde Sipariş Verirken Dikkat! Kuryeler Sipariş Getirmeyecek